Mondkapje in Mcnugget – Moeder redt dochtertje van verstikking – video Buitenland

mcdonalds moeder dochtertje
Een woedende moeder zegt dat haar dochtertje ‘had kunnen sterven’ nadat ze zich verslikte in een mondkapje dat in haar McDonald’s-kipnuggets zat. Het was meegebakken.

[quads id=1]

Video – De moeder ontdekte het terwijl haar dochtertje zat te smullen. Ze kon doodgaan. zegt ze. Bekijk haar verhaal en de video van de nugget met het mondkapje. Mondkapjes zijn bedoeld om te dragen, niet om te bakken! Moeten we voortaan alle stukjes kip eerst ‘openmaken’? Wel fijn dat McDonalds haar het geld van de portie nuggets terug wil geven, toch?

[quads id=1]

Moeder en dochtertje

HLN.be schreef het volgende: Moeder redt dochter (6) van verstikkingsdood: in kipnugget van McDonald’s zit meegebakken mondkapje. BIZAR Een bezoekje aan de McDonald’s is gisteren voor een Brits gezin ei zo na uitgedraaid op een tragedie. Toen ze thuis van de afgehaalde maaltijd aan het genieten waren stikte de 6-jarige dochter Maddie bijna in een van haar kipnuggets. Een wegwerpmondkapje in het stuk vlees bleek de boosdoener.

Op de bank

Het meisje zat op de bank in haar huis in Aldershot ten zuidwesten van Londen toen moeder Laura Arber nog net op tijd haar vinger in de mond van haar dochter kon steken. Dat veroorzaakte een braakneiging waardoor de kipnugget loskwam. “Er zat een mondmasker in”, zegt moeder Laura tegen de BBC.

[quads id=1]

“Toen de nugget uit haar mond kwam, lukte het me nog niet direct uit te vogelen wat ik nu precies zag. Maar toen keek ik in het doosje en zag ik iets blauws uit een andere kipnugget steken. Het was een mondmasker dat was meegebakken en daardoor tot een soort blauwe kauwgom was verworden. Het was weerzinwekkend.”

Laura Arber

‘Wat als ik er niet geweest was’. De moeder van vier ging direct terug naar het McDonald’s-filiaal waar ze de maaltijd had gekocht. Daar kreeg ze van de manager te horen dat de kipnuggets worden voorbereid op een andere locatie. Met de reactie van de manager was ze helemaal niet tevreden. Zo kreeg ze onder meer geen excuses aangeboden zegt ze in verschillende Engelstalige media. “Ik kon niet geloven hoe het management de zaak afdeed”, aldus de vrouw die in het verleden eens in een Ronald McDonaldshuis verbleef toen een van haar kinderen op de intensive care lag. “Ze bleven ze gewoon serveren.”

[quads id=1]

mcdonalds moeder dochtertje

BBC Engeland

De vrouw vertelt de BBC dat zij en haar dochter nooit meer bij McDonald’s zullen komen. Ze wil andere ouders haar verhaal vertellen: “Omdat er Happy Meal op de doos staat, betekent het nog niet dat het veilig is. Wat als ik niet in dezelfde ruimte was geweest?”

Verklaring

McDonald’s kwam later nog met een verklaring. Daarin staat dat de staf van het filiaal zijn excuses heeft aangeboden aan de klant, het volledige bedrag van de maaltijd wilde terugstorten en heeft verzocht de betreffende kipnuggets terug te brengen zodat een onderzoek kan worden ingesteld.

[quads id=1]

Een woordvoerder zegt: “Het spijt ons heel erg. Voedselveiligheid is voor ons van het grootste belang. Zodra we van het voorval hoorden, hebben we contact opgenomen met de leverancier en actie ondernomen, zodat de producten van deze levering overal uit onze restaurants worden weggehaald.”

Bekijk hier de video ervan:

[quads id=1]

Lees hier meer

Bron: HLN.be

Geschreven door Kees Graafland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland