Bekendmaking: Actuele informatie omtrent de besmettingen in Suriname

besmettingen Suriname rapport
Hierbij een bekendmaking van de overheid voor de gemeenschap van Suriname:

Het aantal besmettingen in Suriname neemt toe. Maar hoe zit het nu precies. Hoeveel mannen zijn besmet en hoeveel vrouwen? Waar komen alle besmettingen vandaan en welke leeftijden hebben de patiënten? Zijn er ook kinderen overleden? En wat zijn eigenlijk de meest voorkomende klachten?

[quads id=1]

De overheid heeft zojuist een rapport gepubliceerd omtrent de huidige situatie. Bekijk de link om het rapport te lezen. Geef deze interessante en belangrijke informatie door aan een ieder. Vergeet vooral niet: Be safe, bescherm jezelf en anderen!

[quads id=1]

besmettingen Suriname
De laatste info

[quads id=1]

[quads id=1]

 

[quads id=1]


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland