Video – leerlingen 6de klas gestart met toetsen – Nu bijna 1900 positieve testen in Suriname

besmettingen Suriname
Video – De kinderen van de zesde klas in Suriname zijn gestart met hun toetsen. Het is een vreemde en onzeker periode voor hun, maar ze zijn er klaar voor. Kijk naar de video van onze flinke kinderen. Succes allemaal. We zijn trots op jullie!
[quads id=1]

Het houdt nog niet op, het aantal besmettingen blijft groeien. De officiële Covid-19 teller is zojuist bijgewerkt. Het totaal staat nu bijna op 1900. Gelukkig stijgt het aantal mensen dat genezen is ook snel. Bekijk het bericht voor alle andere officiële cijfers. Geef het door aan belanghebbenden. Be safe Suriname. We kunnen het virus echt wel aan!

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

Het totaal aantal mensen in Suriname dat positief getest is staat nu op 1893 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Er zijn op dit moment 639 mensen ziek. 12 zijn nu wel opgenomen op de ICU afdeling. Hun toestand is kritiek, ze hebben dus extra zorg nodig.

[quads id=1]

Samenleving van Suriname

besmettingen Suriname

Video

De leerlingen van de 6de in Suriname klas zijn gestart met hun toetsen. Bekijk de video daarvan. En geef het door aan belanghebbenden:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland