21- jarige Ramona opgesloten. Ze heeft duizenden SRD’s gestolen van mattie – politie Suriname

gevangenis Suriname

Van je vrienden moet je het hebben. Een hardwerkende man heeft zijn vriendin duizenden SRD’s gegeven om ‘vast te houden’. Helaas had zijn vriendin, Ramona, grote ogen.

[quads id=1]

Ze heeft al het geld gebruikt. De politie heeft haar opgesloten. Lees het officiële bericht voor meer informatie. Sommige vrienden zijn gewoon niet te vertrouwen. Dit is pure hebzucht!

[quads id=1]

Politie Suriname schreef het volgende: Vrouw ter zake verduistering opgesloten. De 21-jarige Ramona K. is op maandag 27 juli door de politie van het bureau Latour aangehouden en dezelfde dag in verzekering gesteld voor verduistering van een groot geldbedrag.

[quads id=1]

De benadeelde in deze is een goudzoeker die tot voor kort een vriendschappelijke relatie met Ramona had. Volgens verklaring van de goudzoeker heeft hij vanaf de maand maart tot en met mei van dit lopend jaar in totaal Srd. 30.900,- aan Ramona gegeven om voor hem te bewaren. Voorts dat hij haar toestemming had gegeven om voor zich zelf Srd. 8650,- te nemen uit het geldbedrag groot Srd. 30.900,-.

[quads id=1]

Toen de goudzoeker vanuit het binnenland naar de stad kwam en Ramona naar zijn geld vroeg kon zij hem dat niet overhandigen. Ramona moet de goudzoeker/benadeelde Srd.22.250,-. geven. Zij vertelde de benadeelde dat zij al het geld had gebruikt voor zich zelf.

[quads id=1]

Op maandag 27 juli deed de benadeelde aangifte van verduistering tegen Ramona die opgespoord en aangehouden werd door de politie van Latour. Ramona heeft toegegeven dat zij het geld van de goudzoeker ten eigen bate heeft aangewend.

Zoals eerder aangegeven is Ramona door de politie in verzekering gesteld en wel na overleg met het Openbaar Ministerie.

“Vriendschap eindigt waar zaken begint”

6 thoughts on “21- jarige Ramona opgesloten. Ze heeft duizenden SRD’s gestolen van mattie – politie Suriname

 1. Wel de agenten hbn snel gehandeld op die aangifte. Een kenisse v my het ook aangifte gedaan tegen oplichting sins april en nog steeds geen proces verbaal. De verdachte die loopt en geniet vry. Iemand enig idee waar ze terecht kan om haar beklag te doen om voor uitgang te hebben in haar zaak.

 2. Maar hoe dom kan men ook zijn om jouw hard gewerkte geld ook zo makkelijk over te handigen notabene een geldwolf.Maar kennelijk had de geld verstrekker dat nog niet door dat geld de duivel is en geld heeft geen vrienden en ook familie.Maar ik hoopt dat de verstrekker hier een wijze les hier van heeft geleerd.

 3. Wat jammr hopelijk dat ze iets goeds hft gedn boi. In deze tijd vertrouwt iemand jouw en dan doe je dit, vrouwen en geld tog en dan je las joe gelukt weet je wat hij in petto voor je had boi jammar jammer .

 4. Jammer dat je al het geld kwijt hebt geraakt. Je moet nooit iemand blindelings vertrouwen. maakt het niet uit hoeveel je van iemand houdt. zulke meiden neuken met iedereen die geld heeft. Terwijl jij keihard in het binnenland ploeteert.

  1. Ik denk het niet dat het om “matie” gaat.
   Als er geen intieme relatie was, zou hij die dame nooit toevertrouwen.
   Waarom is er sprake van verduistering? Ze heeft het niet gestolen en waarom opgesloten??
   Ze Heeft het gebruikt dan moet ze ruimte krijgen om het terug te betalen.
   Laat die man ook eerlijk voor de dag komen.

Comments are closed.