Deze week ‘Surinaamse’ temperaturen in Nederland – heerlijk vakantie weer – video’s

hittegolf Nederland Suriname
Goed nieuws voor de mensen in Nederland: Vooral voor de mensen die eigenlijk op vakantie naar Suriname zouden gaan. Jullie krijgen heerlijk weer deze week.

[quads id=1]

Er komt namelijk een hittegolf aan! Jullie gaan genieten van zwoele en tropische nachten. Meer info in het bericht en kijk naar de video’s met het weerbericht. Geef het door aan anderen die lekker vakantie aan het vieren zijn in eigen (Neder)land.

Maar niet iedereen houdt van die benauwde temperaturen en het gezweet op bed. En maar weinig mensen hebben een airco. Die zijn helemaal niet goedkoop. (af en toe voor de koelkast zitten is ook een optie). Dus wordt het genieten? Of balen? Hou jij van de hitte of heb je toch liever de kou?

p.s. Ga aub niet met zijn alles tegelijkertijd naar het strand.

[quads id=1]

Zomer in Nederland

Het Algemeen Dagblad schreef het volgende: Hittegolf in aantocht: mogelijk 35 graden en tropische nachten. Nederland kan zich vanaf donderdag opmaken voor een zeer hete periode. Tropische temperaturen zijn in aankomst en volgens Weerplaza is de kans groot dat het leidt tot een hittegolf. Mogelijk stijgt het kwik lokaal zelfs tot 35 graden.

35 graden

[quads id=1]

Extreme hitte, wordt dat steeds normaler? Het heeft er alle schijn van. Deze eeuw werd het al in dertien kalenderjaren 35 graden, waarvan liefst negenmaal op rij (2012-2020). En dat terwijl het in de hele vorige eeuw slechts zestien keer voorkwam!

Zon liefhebbers

[quads id=1]

Voor zon liefhebbers zal het genieten worden, voor anderen worden de komende dagen mogelijk afzien. Vanaf donderdag kunnen we in een groot deel van het land rekenen op temperaturen van 30 tot 33 graden. Op vrijdag en zaterdag komt daar nog een schepje bovenop en kan de temperatuur lokaal zelfs oplopen tot 35 graden. In het noorden van het land blijft het met 27 tot 30 graden iets koeler.

Video’s

Video’s weerbericht

[quads id=1]

Lees het volledige bericht bij de bron: Algemeen Dagblad
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland