Breaking nieuws – 1 dode en veel besmettingen in Suriname – Medewerker CDS (voormalig NII) besmet

Breaking nieuws uit Suriname.  Een besmette bejaarde man die opgenomen was in het ziekenhuis in Wanica heeft het leven gelaten. Hij is de eerste coronadode in de maand augustus! Dit is inmiddels de 27ste coronadode in ons land. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Een medewerker van het CDS (het voormalig NII Suriame) is ook besmet.  Alle activiteiten die gepland stonden zijn onmiddellijk stopgezet. Bekijk het officiële bericht voor meer informatie daarover. Geef het door aan belanghebbenden

Helaas is het aantal positieve testen ook weer flink gestegen! We zijn zo snel de 1800 al gepasseerd! Bekijk de link voor alle andere officiële cijfers. Lieve mensen, even voor de duidelijkheid: Afstand houden, mondneus bedekking dragen en thuisblijven. Alleen dan kunnen we het virus aan! Want dit gaat niet de goede kant op!!!

[quads id=1]

Besmettingen voormalig NII Suriname

De Boodschap Suriname publiceerde het volgende; CDS drie dagen buiten bedrijf. Binnen de Communicatie Dienst Suriname (CDS) zijn er enkele maatregelen genomen, nadat een medewerker positief werd getest op het COVID-19 virus. De activiteiten die gepland stonden voor zondag 02 augustus tot en met dinsdag 04 augustus, zijn onmiddellijk stop gezet. Het gaat in deze om een geïsoleerd geval.

[quads id=1]

Minimaal contact

Vanwege de aard van de werkzaamheden van desbetreffende medewerker, is er sprake van minimaal contact. Uit voorzorg zal wel de totale groep medewerkers het werk vooralsnog niet bezoeken.

NCCR

Het gebouw, dat staat aan de Mahonylaan in Paramaribo, is intussen door het Nationaal Coördinatie Centrum voor Rampenbeheersing (NCCR) ontsmet. Na afstemming met de nodige autoriteiten en interne evaluatie, zullen verdere stappen worden bepaald.

[quads id=1]

Wij alleen kunnen vechten tegen dit virus het is nu onze eigen verantwoordelijkheid. We weten inmiddels precies wat we moeten doen. Afstand houden, mondneus bedekking dragen en liever thuisblijven. Het ligt aan ons!

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland