41 besmettingen gevangenis Duisburglaan Paramaribo

besmettingen gevangenis

Dit is niet goed: Er zijn vandaag 41 besmettingen geconstateerd in penitentiaire inrichting Duisburglaan te Paramaribo. Er is onmiddellijk actie genomen. De zieken zijn afgezonderd!

[quads id=1]

Bekijk het officiële bericht van het ministerie hier over. Vandaag is ook een coronadode gevallen en helaas zijn we al de 1800 grens gepasseerd.

Bekijk de link voor alle andere officiële cijfers. Lieve mensen, even voor de duidelijkheid: Afstand houden, mondneus bedekking dragen en thuisblijven. Alleen dan kunnen we het virus aan! Want dit gaat niet de goede kant op!!!

[quads id=1]

Besmettingen gevangenis

Positieve COVID-19 gevallen bevestigd penitentiaire inrichting Duisburglaan Het outbreak managementteam heeft heden, 2 augustus 2020, rapportage ontvangen van het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg (BOG) dat er in de penitentiaire inrichting Duisburglaan (PID) 41 positieve gevallen van COVID-19 heden zijn bevestigd.

Minister van defensie

[quads id=1]

Naar aanleiding van deze zorgelijke ontwikkeling, hebben de ministers van Volksgezondheid, Justitie & Politie en de minister van Defensie onmiddellijk acties ondernomen om de verdere verspreiding tegen te gaan. De positieve gevallen zijn onmiddellijk afgezonderd van de rest en er wordt door een medisch team een analyse gemaakt van de medische conditie van de geïnfecteerde.

Rekening houden

Het ministerie van Justitie & Politie zal middels het instellen van een crisisteam de beheersing en het vervolgtraject bepalen. De gemeenschap mag erop rekenen dat bij de beheersing rekening gehouden wordt met de gezondheid en veiligheid van eenieder. De penitentiaire inrichtingen werken volgens de richtlijnen en de situatie is vooralsnog onder controle.

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “41 besmettingen gevangenis Duisburglaan Paramaribo

Comments are closed.