36-jarige militair overleden in Suriname – foto’s

overleden Suriname
A hattie foe jere tak joe no de moro

Een plotseling en triest bericht van overlijden: Velen zijn in diepe rouw gedompeld na het trieste bericht dat militair Jurman Neral plotseling het leven heeft gelaten.

Hij was pas 36 jaar en stond bekend als een gespierde, knappe sportman met vele matties en bradas.

Jurman laat velen in schok achter. Bekijk het bericht om de vele foto’s en berichten te lezen. Geef het door aan belanghebbenden. Hij laat zijn vrouw en kinderen achter. Wij van FamilieNieuws wensen zijn gezin, familieleden, vrienden, collega’s en overige nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Jurman Neral

is overleden

Militair

Vrijdagavond is de 36 jarige Jurman Neral het Wanica ziekenhuis in Suriname binnen gebracht. Jurman, die militair is, was bezig met het plaatsen van duikers en werd ineens onwel. Hij viel flauw.

Nabestaanden

Hij was helaas al overleden toen hij het ziekenhuis binnen werd gebracht. Zijn lichaam is inmiddels afgestaan aan de nabestaanden. De uitvaart wordt nader bekend gemaakt. Geeft u het door aan belanghebbenden.

Social media

Op social media is er geschokt gereageerd op de dood van de jonge militair. Bekijk onderstaande gedeelde foto’s en berichten daarover. We wensen een ieder veel sterkte toe.

Foto’s

One thought on “36-jarige militair overleden in Suriname – foto’s

Comments are closed.