Wanhopige man uit Paramaribo bedreigt ex met vuurwapen – politie Suriname

ex Paramaribo
Een dame is gedurende haar relatie meerdere keren mishandeld door Leonard uit Paramaribo. En jaar geleden heeft ze hem eindelijk gedumpt. Leonard dacht dat ze wel bij hem terug zou komen.

[quads id=1]

Dat dacht hij, maar de dame weigerde. Hij kon het na een jaar nog steeds niet verkroppen en heeft haar nu met de dood bedreigd. Is het zo moeilijk om te accepteren dat het uit is? Is toch logisch dat die vrouw je niet meer terugneemt na al die klappen? Dat is huiselijk geweld! Bekijk het officiële politiebericht hierover. Mannen, neem je verlies. Als een vrouw jou niet wil, laat haar los en doe geen stomme dingen. Hetzelfde geldt uiteraard voor bepaalde vrouwen.

[quads id=1]

Man uit Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Ex-vriend aangehouden en opgesloten voor bedreiging met illegaal wapen. De 35-jarige Leonard G. is op donderdag 23 juli opgespoord en aangehouden door het Regio Bijstand Team Paramaribo en overgedragen aan de politie van het bureau Uitvlugt te Paramaribo.

Illegaal wapen

De man wordt verdacht van bedreiging van zijn ex-vriendin met een vuistvuurwapen. De aangeefster bracht ongeveer een jaar geleden een einde aan de intieme relatie vanwege huiselijk geweld:  veelvuldige mishandeling van haar door Leonard. Leonard wilde zich niet neerleggen aan het besluit van de aangeefster en probeerde haar weer voor zich te winnen.

[quads id=1]

Geen relatie meer

Toen het eindelijk tot Leonard doordrong dat de aangeefster geen intieme relatie meer met hem wilde hebben bedreigde hij haar met een vuistvuurwapen. De vrouw deed aangifte van bedreiging met een misdrijf tegen Leonard waarna de politie tegen hem optrad.

Hij is opgesloten

Bij de aanhouding van Leonard trof de politie een illegaal vuistvuurwapen in zijn bezit. Het wapen is in beslag genomen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Leonard achter slot en grendel gezet door de politie.

[quads id=1]

Bron: Politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Wanhopige man uit Paramaribo bedreigt ex met vuurwapen – politie Suriname

  1. Met een wapen voelt hij zich sterk. Hij is een zwakkeling die niet op eigen kracht verder kan.hij moet de rok van een vrouw vasthouden.

Comments are closed.