Medewerkers Albert Heijn supermarkt Rotterdam besmet – Coronavirus Nederland

supermarkt Rotterdam Albert Heijn
Het is vrijwel onmogelijk om je aan de voorgeschreven afstand te houden als je in een supermarkt werkt. Jij wilt je wel distantiëren van de klanten en je collega’s maar soms zijn de paden gewoon te smal.

[quads id=1]

En ja hoor, er zijn al wat medewerkers van supermarkten in Nederland blootgesteld aan het coronavirus. Ook nu weer zijn 5 medewerkers van een AH in Rotterdam besmet geraakt. Bekijk de link voor meer informatie. Laten wij met zijn allen ook de medewerkers van winkels en supermarkten (ook in Suriname) beschermen door afstand te houden. Geef het door aan anderen.

[quads id=1]

AH Rotterdam

Distrifood.nl schreef het volgende: Corona: 5 medewerkers AH Rotterdam besmet. 5 medewerkers van de Albert Heijn aan het Eudokiaplein in Rotterdam-Noord zijn besmet geraakt met het coronavirus.

Het gaat om 5 van de 185 medewerkers van de supermarkt, zo meldt het AD. ‘De Albert Heijn is een afspiegeling van de maatschappij. Helaas treft het coronavirus ons dus ook’, zegt een woordvoerder van Albert Heijn in een reactie tegen de krant. ‘De supermarktmanager is direct zelf in gesprek gegaan met de collega’s die met hen in de winkel hebben gewerkt.

[quads id=1]

Naar huis gestuurd

Een aantal is preventief naar huis gestuurd. We hebben alle medewerkers op het hart gedrukt om bij enige twijfel of lichte klachten direct thuis te blijven.’

Richtlijnen en maatregelen

[quads id=1]

Volgens Albert Heijn is er nauw contact met de GGD over de situatie. ‘We leven alle richtlijnen na. Daarnaast hebben we maatregelen genomen ten aanzien van de hygiëne en het 1,5 meter afstand houden, zowel voor klanten als voor medewerkers.’

Naar omstandigheden goed

Met de medewerkers die besmet zijn gaat het volgens Albert Heijn ‘naar omstandigheden goed’. De GGD weet niet wat de bron van de besmetting is, maar vermoedt dat een medewerker in de privésfeer besmet raakte. Of er ook mogelijk klanten zijn besmet, daar kan de GGD geen uitspraken over doen.

[quads id=1]

Bron: Distrifood.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Medewerkers Albert Heijn supermarkt Rotterdam besmet – Coronavirus Nederland

Comments are closed.