Stranden en treinen in Nederland veel te vol – bezoekers lappen regels aan hun laars – video’s

strand Nederland
Terwijl Nederland vecht tegen het coronavirus, nemen sommige inwoners de ziekte als een grap. Tenminste, daar lijkt het op als je naar de beelden kijkt. De stranden waren vandaag onvoorstelbaar druk en de treinen zaten tjokvol.

[quads id=1]

De autoriteiten roepen de mensen op om niet naar de stranden te gaan. Waarom houden mensen geen rekening met elkaar? En waarop lappen ze de regels aan hun laars? Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s. Het was vandaag echt heerlijk weer in Nederland. Zat jij ook op het strand of heb je op balkon (in de tuin) genoten van het zonnetje? Dat is toch ook leuk…en veilig.

[quads id=1]

Besmettingen Nederland

Hart van Nederland schreef het volgende: Enorme drukte op de stranden en treinen puilen uit: ‘Wilt u naar Zandvoort? Doe het niet!’. Het is bijzonder druk op de stranden langs de kust. De parkeerplaatsen bij Zandvoort, Bloemendaal en Wassenaar staan helemaal vol. De Veiligheidsre

Zandvoort

[quads id=1]

Gio Kennemerland roept mensen daarom op niet naar Zandvoort te komen.

“Wilt u nog naar Zandvoort? Doe het niet!”, twittert Marianne Schuurmans, voorzitter van de veiligheidsregio waar de kustplaats onder valt. Ook de treinen richting verschillende kustplaatsen zitten overvol. “De trein biedt ook geen soelaas. De treinen naar de kust puilen uit”, aldus de ANWB.

Geen parkeerplaats

[quads id=1]

strand Nederland

Beelden van VANDAAG

De parkeerplaatsen bij de stranden van Hoek van Holland zijn ook vol, meldt Rijkswaterstaat. Het is verder druk bij Rockanje, ten westen van Rotterdam, en op de snelweg en de provinciale wegen tussen Wouw in het westen van Brabant en het Zeeuwse Kruiningen.

Maximum bereikt

Ook het recreatiegebied Zeumeren bij Barneveld gaat dicht. Het maximumaantal bezoekers is bereikt, de slagbomen blijven omlaag en er mogen geen nieuwe bezoekers naar binnen. Dagjesmensen die naar Egmond aan Zee willen hebben ook pech: alle wegen richting de badplaats stromen vol.

Video’s

[quads id=1]

ANP

Bron: Hart van Nederland

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland