Onze geweldige brada Ulrich Corte is overleden in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo
Ai Corte, ie gwe lieb oenoe. RIP Majoor Ulrich Corte. Velen gaan jouw lach missen

Een zeer droevig bericht van overlijden: Een superman, fantastische vader, een geweldige broer en een onmisbare mattie is er niet meer. Ulrich Corte heeft het tijdelijke met het eeuwige verwisseld

[quads id=1]

Let op: De singinetie is VANAVOND. Bekijk het bericht voor meer informatie. Kijk ook naar de vele, mooie en ontroerende foto’s die de nabestaanden gedeeld hebben. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen zijn kinderen heel veel kracht met het verlies van hun grote voorbeeld. Tevens wensen we zijn broers, zus en de overige nabestaanden veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Daar ga ik weer hé, moet ik nu weer afscheid nemen van mijn broer, rust zacht lieve broer. Je bent gaan rusten. Loslaten is zwaar maar er is niet te vechten tegen God’s wil. Ik ga je missen en zal je niet vergeten. Je zus

💞💞💞💞💞
Bedroefd maar dankbaar omdat hij onze broer is geweest
maken wij bekend dat

Ulrich Howard Corte

is overleden op de leeftijd van 61 jaar.

De singi neti zal plaats vinden op vrijdag 31 juli 2020
Tijd: 17.00- 20.00 uur
Adres: “Roepie” Rudolf Buitenweg 67 ( Hannaslust)

De rouwplechtigheid zal plaats vinden op zaterdag 1 augustus 2020
Plaats: Recreatiezaal Membre Buku kazerne te Paramaribo
Tijd afscheid nemen: 15.00-16.00 uur
Rouwdienst: 16.00- 17.00 uur.

Waarna de ter aarde bestelling zal plaats vinden op de begraafplaats Sanathan Dharm. Aan de Jagernath Lachmanstraat te Paramaribo. Op de begraafplaats zal er geen gelegenheid meer zijn om afscheid te nemen.

P.s: Mondkap verplicht en gaarne Covid-19 regels in acht houden.

Bekijk onderstaande foto’s en geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

Namen de broers en zus:

Rinaldo Corte en kinderen
Dennis en Marian Wielkens en kinderen
Jerrel Wielkens en kinderen
Irene Wielkens

Rust zacht lieve broer,
voor ons blijf je voortleven

[quads id=1]

Foto’s gedeeld door de nabestaanden

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland