Onze collega Lilian Morris landburg is overleden in Paramaribo – foto’s

overleden Paramaribo
Lilian, een spontane en openhartige collega en een lieve mama. Ze is er niet meer

Een droevig bericht van overlijden: Het bestuur, de directie en alle overige personeelsleden van de Stichting Regionale Gezondheidsdienst maken hierbij het trieste bericht bekend dat hun oud-collega Lilian Landburg, gehuwd Morris, is overleden in Paramaribo

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. De uitvaart zal MORGEN plaatsvinden. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle collega’s bij het RGD, haar kinderen en de overige nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

[quads id=1]

Overleden

Lilian Mavis
Morris – Landburg

Zoals een arend over zijn jongen waakt en voortdurend erboven blijft zweven, zijn vleugels uitspreidt en zijn jongen daarop draagt, zo heeft de HEER zijn volk geleid, hij alleen: geen andere god stond hem bij.
Deuteronomium 32:11-12

Hierbij maken wij het overlijden bekend van een lieve moeder, grootmoeder, zus, tante en collega

Lilian Mavis Morris – Landburg

Geboren op 24 juni 1956 te Paramaribo
Overleden op 24 juli 2020 eveneens te Paramaribo

Onze lieve Lilian stond altijd klaar voor ons.

De uitvaart vindt plaats op zaterdag 01 augustus 2020

Gelegenheid tot afscheid nemen is van 12.30 uur tot 13.00 uur ten huize van de overledene aan de Dritabiki straat 68 te Tammenga project te Paramaribo.

Gevolgd door een rouwdienst van 13.00 uur tot 14.00 uur.

De begrafenis vindt in familieverband plaats te René’s hof aan de Waakhuyzenlaan

Gelieve alle COVID-19 maatregelen in acht te nemen:

Rust zacht lieve Lilian

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Paramaribo. Geef het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland