Video – Help mijn schoonzoon, Vishaal Boedhoe uit Suriname, is vermist

vermist Suriname
Vishaal Boedhoe uit Suriname is al een paar dagen vermist. Zijn schoonmoeder, mevrouw Bissesar, is naar de media gestapt. Ze zijn bezorgd. Vishaal is 41 jaar. Hij is vader van 2 jonge kinderen en die maken zich ook zorgen om hun papa.

[quads id=1]

Bekijk de dringende oproep. Heeft iemand hem gezien? Of weet iemand waar Vishaal is? Maak dan direct contact met de politie. Geef dit bericht door aan een ieder wellicht bereikt het de juist mensen. Vishaal, waar ben je? Ga naar huis.

[quads id=1]

Vermist Suriname

Bekijk hieronder de video van TBN Prime alert. Geef het door aan een ieder zodat Vishaal snel weer thuis kan komen. Let op de video is in Hindi. Maar het wordt uitgelegd en vertaald.

[quads id=1]

Vishaal woont in het district Commewijne in Suriname. Heeft u tips voor de familie. Dan horen we dat graag.

Lees ook de gerelateerde berichten hieronder:

[quads id=1]

Wanhopige familie van overleden Shaquille Pigot wil de waarheid weten (video’s) – verkeer Paramaribo

Problemen bij de Esther Stichting Paramaribo – personeel dreigt werk neer te leggen (video’s)

Hartverscheurende video over een vader uit Suriname en zijn 3 minderjarige zoontjes (video)

Bron: TBN Prime Alert

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +31685421200 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Video – Help mijn schoonzoon, Vishaal Boedhoe uit Suriname, is vermist

Comments are closed.