Medewerker Subway Paramaribo besmet – personeel in quarantaine

1
Subway Suriname heeft op social media bekend gemaakt dat 1 van hun collega’s  positief getest is op het coranavirus. Het team van het betreffende filiaal is in quarantaine geplaatst.

Het restaurant is inmiddels volledig gedesinfecteerd. Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan belanghebbenden zodat ze op de hoogte zijn. Wij van FamilieNieuws wensen de medewerker beterschap toe. We bedanken de directie van Sub Way voor hun openheid naar de gemeenschap toe.

Subway Paramaribo

Onderstaand bericht deelde het restaurant op social media

Beste  klanten,

Helaas is 1 van onze collega’s te Subway Noord positief getest op het Covid-19 virus. We wensen onze collega een spoedig herstel toe.  Het team van dit filiaal is momenteel in quarantaine.

Het restaurant is volledig gedesinfecteerd en er i een totaal nieuw team aanwezig om u van dienst te zijn.

Subway Paramaribo

Bron: Subway Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.