CBB Paramaribo gesloten omdat besmette werknemer op de werkvloer hoestte

cbb Paramaribo
Wat zou jij doen als een ex-corona patiënt ineens moet hoesten? Zou jij ook in paniek raken?

Het coronavirus in Suriname levert soms een hoop stress en onzekerheid op. Ook op de werkvloer. Onlangs is bekend geworden dat CBB aan de Jagernath Lachmonstraat te Paramaribo per direct de deuren heeft gesloten.

[quads id=1]

Een ex-patiënt die moest hoesten op de werkvloer zou de aanleiding zijn. Ze zou niet gemeld hebben dat ze besmet was. De deuren zijn toen terstond gesloten. Ook het kantoor te Koewarasan is gesloten vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Bekijk het bericht voor meer informatie hierover. Lees ook de officiële bekendmaking van het CBB hierover. Geef het door aan belanghebbenden. Is het paniek voor niets, of zou jij ook het gebouw uitrennen?

[quads id=1]

CBB Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: Consternatie dinsdag op het CBB-hoofdkantoor nadat een genezen Covid-19-patiënte op de werkvloer hoestte. De voorlopige sluiting van het hoofdkantoor van het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) aan de Jagernath Lachmonstraat te Paramaribo dinsdag heeft volgens directeur Dennis Menso te maken met een ambtenaar die na te zijn uitgeziekt van Covid-19 weer op het werk verscheen. De medewerker zou niet hebben gemeld dat ze besmet is geweest met het nieuwe coronavirus.

Naar buiten rennen

[quads id=1]

Toen de vrouw dinsdag op de werkvloer hoestte ontstond er conster­natie in de tent. Ambtenaren renden uit schrik naar buiten en de dienstverlening werd daardoor terstond gestaakt. Uit voorzorg is toen ervoor gekozen om de plek te ontsmetten.

Menso benadrukt dat de ambtenaar niet op het werk besmet is geraakt, maar daar buiten. Omdat de besmettingen dagelijks toenemen is er een vrees ontstaan toen de medewerker op het werk verscheen.

Hoofdkantoor gesloten

[quads id=1]

Nu het hoofdkantoor is gesloten, ligt de dienstverlening stil. Het publiek kan pas maandag weer gebruik maken van de diensten. Desgevraagd zegt de directeur tegen de Ware Tijd dat er geen alternatieven zijn voor personen die documenten moesten betrekken op het hoofdkantoor.

Op het Bureau voor Burgerzaken (BvB) te Koewarasan was er vermoedelijk wel een actieve besmetting. Dit dependance is uit voorzorg ook tijdelijk geslote­n. Menso zegt dat ook dat gebou­w woensdag en donderdag ontsmet zal worden.

Richtlijnen

[quads id=1]

Er is maandag een team geïnstalleerd bij CBB dat erop moet toezien dat de Covid-19-regels worden nageleefd en dat er richtlijnen daartoe worden gegeven.

cbb Paramaribo

Lees meer in het volledige bericht bij de bron De Ware Tijd Suriname geschreven door Naomi Hoever
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

9 thoughts on “CBB Paramaribo gesloten omdat besmette werknemer op de werkvloer hoestte

 1. Surinamers zijn oerstom..
  Bewijs..alleen in dat land..dat is dus het enige land ter wereld..Waar iemand die niet heeft gekleuterd en de lagere school niet heeft afgemaakt..(4e-5e klas)..
  Dat zo iemand vicepresident wordt..en dat met goedkeuring van een nog stommere ex rechercheur die blauwe banden op na hield met criminelen..omdat hij zelf niet durfde undercover te gaan.. die zich nu President noemt.. door kan alleen daar.. maar ja..
  Een crimineel blijft een crimineel.. Trouwens niet voor niets wordt er gezegd..dát politie mensen..legale criminelen zijn.. criminelen in uniform.. ook zeggen ze..als ze nietniet bij de politie waren belandt waren ze criminelen geworden.. en dát klopt als een bus..

 2. Wat een achterlijk gedrag,er staat ex patiënt ,dan neem ik aan dat ze genezen is,anders verschijn je ook niet op het werk.En als ze verplicht mondkapjes droegen,hoefden ze niet naar buiten te rennen.

  1. Surinamers zijn oerstom..
   Bewijs..alleen in dat land..dat is dus het enige land ter wereld..Waar iemand die niet heeft gekleuterd en de lagere school niet heeft afgemaakt..(4e-5e klas)..
   Dat zo iemand vicepresident wordt..en dat met goedkeuring van een nog stommere ex rechercheur die nauwe banden op na hield met criminelen..omdat hij zelf niet durfde undercover te gaan.. die zich nu President noemt.. door kan alleen daar.. maar ja..
   Een crimineel blijft een crimineel.. Trouwens niet voor niets wordt er gezegd..dát politie mensen..legale criminelen zijn.. criminelen in uniform.. ook zeggen ze..als ze nietniet bij de politie waren belandt waren ze criminelen geworden.. en dát klopt als een bus..

  2. Achterlijk gedrag 🤯 let op je woorden en wacht tot jij zo een situatie meemaakt. Tenzij jij een van die nuchtere mensen bent die niet geloofd in covid en het gevaar daarvan niet inzien.
   Als dat mens niet eens gemeld heeft dat ze die ziekte had zou ik ook niet geloven dat ze helemaal genezen is verklaard door een deskundige..
   Succes
   Be safe 😷🤧

 3. Achterlijk !ze is toch genezen.
  Jezus wat een paniek.
  Dan kunnen we niks meer .Genezen is genezen.

  1. Als dat mens niet eens gemeld heeft dat ze die ziekte had zou ik ook niet geloven dat ze helemaal genezen is verklaard door een deskundige..
   Kan ook dat ze der zelf ziek en genezen heeft verklaard

Comments are closed.