Breaking nieuws – Nog meer doden erbij vandaag – Oude vrouw uit Suriname besmet door bezoek!

Geen goed nieuws uit Suriname. 2 doden erbij en bijna 100 nieuwe besmettingen in 1 dag! We hebben inmiddels al meer dan 1600 positieve testen. En we hebben inmiddels al 26 coronadoden in ons land. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Het goede nieuws van vandaag is dat een vrouw van boven de 90 jaar is genezen. Ze raakte besmet door iemand die bij haar op bezoek was. Maar door haar gezonde levensstijl heeft ze de ziekte overwonnen!

[quads id=1]

Lieve mensen, u leest het. Deze oude mevrouw is besmet geraakt door iemand die zich niet aan de regels heeft gehouden. Laten we met zijn allen rekening houden met oudere mensen. Dit keer is het goed gekomen, maar oudere mensen zijn heel kwetsbaar. Het virus kan voor hen dodelijk zijn. Houden jullie daar rekening mee.

Het aantal besmettingen is ook weer toegenomen. Het totaal aantal mensen dat positief getest is staat nu op 1607 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Bekijk de link om alle officiële getallen te bekijken.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

[quads id=1]

Oudere vrouw genezen

Starnieuws Suriname schreef het volgende: Mevrouw C. is met haar 92 jaren, tot nog toe de oudste Covid-19-patiente die genezen is van de infectie. Ze is vandaag genezen verklaard in het Regionaal Ziekenhuis Wanica (RZW). De seniore burger, die volgend maand haar 93e jaardag viert, is blij dat ze naar huis mag.

Besmet door bezoek

[quads id=1]

Ze raakte geïnfecteerd door iemand die bij haar op visite was geweest en die de Covid-19 maatregelen niet in acht heeft genomen. De patiënte werd op 23 juli opgenomen in het RZW Suriname en mag, na bijkans een week, genezen naar huis.

“Mevrouw C. is een sterke vrouw zonder onderliggende ziekten. Ze leeft heel gezond en is goed bij.

[quads id=1]

P.s. De teller op de officiële Covid-19 website is zojuist bijgewerkt. Dat zal nu  1 keer per dag gebeuren.

Bron: Starnieuws Suriname en Covid-19 officiële website

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland
Bron: NII Suriname