Andre misiekaba: Ja, ik ben uit de NDP gestapt! – Suriname politiek

0
Roddels roddels roddels, maar waar rook is, is vuur. Dat zeggen ze. In dit geval ook. Oud minister van sociale zaken Suriname, Andre misiekaba, laat weten dat hij inderdaad uit de NDP is gestapt
Er ontstonden roddels en geruchten, nadat een ex-partij genoot de zaak naar buiten bracht. André besloot het nu zelf bekend te maken. Bekijk de link om te lezen wat hij schrijft. Hij vraagt een ieder om de rust te bewaren.
 
Veel succes met hetgeen je allemaal van plan bent!

Zijn bekendmaking op social media

Familie, vrienden, kennissen, NDPers…..pers….Suriname, u heeft recht op informatie van mij. U begrijpt dat ik niet kan reageren op alle honderden apps, smsjes en telefoonoproepen.

Jammer dat het één en ander zo is gegaan. Ik heb een goed gesprek gehad met partijvoorzitter Bouterse, waarbij er een traject werd uitgezet richting het weekend. Hij zou namelijk het hoofdbestuur van de partij eerst spreken.
Nu lees ik dat een NDP topper de zaak naar buiten heeft gebracht.

Maar ja dingen gaan zoals ze moeten gaan.
HET IS WAAR DAT IK UIT DE NDP BEN GESTAPT.

Ik ga op een ander moment dieper op zaken in.

Ik vraag u om de rust te bewaren.

GaduAFesi

(Please SHARE)

Bron: Facebook Andre Misiekaba
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.