Vluchtende Giovanni en Stefano aangehouden in Paramaribo – politie Suriname

politie Suriname

1 van de rovers was net 1 week op vrije voeten, leren ze het dan nooit af?? Of zijn de straffen te kort?

Giovanni en Stefano (zie foto) hebben een man beroofd van zijn gouden halsketting in Paramaribo. Ze probeerden te vluchten en werden meteen achtervolgd door het slachtoffer.

[quads id=1]

Hun pech: ze reden een doodlopende straat in. De politie kon ze aanhouden. Bekijk het officiële politie bericht voor meer informatie.

Politie Suriname

Straatrovers aangehouden; buit terug gevonden. De 30-jarige Giovanni Y. en de 36-jarige Stefano N. zijn op zondag 26 juli aangehouden door de politie en wel kort nadat zij een man beroofd hadden van zijn gouden halsketting.

[quads id=1]

De politie van het bureau Uitvlugt kreeg melding van een beroving gepleegd in de Sierpalmstraat. Twee criminelen hadden een man beroofd van zijn gouden halsketting waarna zij in een auto stapten en weg reden. Voorts dat de benadeelde de straatrovers achterna was gegaan in zijn voertuig.

[quads id=1]

Tijdens de achtervolging kwam de benadeelde een surveillance eenheid in een pro wagen tegen en vertelde de politieambtenaren wat er gaande was. De pro wagen bemanning reageerde op wat er gaande was en zette de achtervolging ook in.

politie Suriname

[quads id=1]

De vluchtende criminelen reden op een bepaald moment een doodlopende weg in en konden worden aangehouden. In hun voertuig is aangetroffen en in beslag genomen een jachtgeweer met ingekorte loop compleet met patronen en een mes. De gestolen halsketting is terug gevonden en is inmiddels afgestaan aan de rechtmatige eigenaar.

[quads id=1]

De vluchtauto van de criminelen is ook in beslag genomen. Deze auto is voorzien van een valse kentekenplaat. Zowel Giovanni als Stefano zijn bekenden van de politie en van de justitie. Giovanni is op vrijdag 17 juli van dit jaar op vrije voeten gesteld. Na afstemming met het Openbaar Ministerie

Bron: Politie Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

11 thoughts on “Vluchtende Giovanni en Stefano aangehouden in Paramaribo – politie Suriname

 1. Inderdaad..Spider en anoniem..
  Ophangen en aan de dieren voeren in de dierentuin..dan hebben die ook iets te eten..

 2. Deze mannen moeten langer worden opgesloten en elke dag vroeg opstaan en keihard werken op het land Dit houdt zo nooit op .De veiligheid van burgers is hierdoor in gevaar.Goed straffen naar hun doen en wijsheid meegeven.Zorgen voor werk als ze met ontlsag gaan uit de gevangenis.

 3. Ja maar als je klauwen afhakt zijn ze blij dan moet werkende klasse ze te vreten geven
  Liever die goeie hand in stukjes kappen ik wil het voor ze doen

   1. Inderdaad..Spider en anoniem..
    Ophangen en aan de dieren voeren in de dierentuin..dan hebben die ook iets te eten..

 4. Afhakken beide handen …gaat nooit meer mensen beroven …ook een goed voorbeeld voor andere criminelen…..neem een voorbeeld van de islamitische landen ….want tegenwoordig ben je niet meer veilig …ook niet in je eigen woning….deze beesten moet opgeruimd worden ….maakt de mooie sur.weer tot pararadijs ….hard aanpakken die beesten …

  1. Alle rovers hun rechter hand linkerbeen afhakken. En verkrachters zijn geslachtsdeel en rechterhand af hakken. En loslaten zonder medische hulp.Deze mensen mag geen steun krijgen van niemand.

  2. Een crimineel is en blijft een dibrie.. die komt dus nooit in de hemel.. en staat al met 1 been in de hel..
   Het is heel makkelijk om te zeggen ..ik ben bekeerd..God heeft me vergeven.. maar wat is er van waar?
   Dat doet de duivel..meester in leugens en misleiden ..

  1. Werk..na de gevangenis is geen optie.. want..
   Dan nodig je iedereen uit om in de gevangenis te belanden..om vervolgens op kosten vd belasting betaler hun straf uit te zitten en vervolgens na hun straf beloond té worden met werk..
   Ze moeten tijdens hun gevangenisstraf..dagelijks om 5u vanochtend uit de cel..om sloten en kanalen..riolen e.d schoon te gaan maken..dát onder strenge militair toezicht..

Comments are closed.