Video’s – Besmettingen Hoofdkantoor Ministerie van RO & Sport – Meer dan 1500 positieve testen in Suriname

Jammer! We zijn helaas de historische grens van 1500 gepasseerd. Het is zo bizar snel gegaan. Niet lang terug zaten we nog op 1000. Er zijn vandaag wel relatief weinig besmettingen bijgekomen.

[quads id=1]

Video – Er zijn besmettingen op het hoofdkantoor van het Ministerie van RO & Sport. Ze zijn daarom gesloten. Bekijk de video

Het totaal aantal mensen in Suriname dat positief getest is staat nu op 1510 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Er zijn op dit moment 521 mensen ziek. 11 zijn nu wel opgenomen op de ICU afdeling. Hun toestand is kritiek, ze hebben dus extra zorg nodig.

[quads id=1]

We moeten het aantal besmettingen samen minimaliseren. En dat kan op deze manier: Afstand houden, mondneus bedekking dragen en thuisblijven. Geven jullie het door aan iedereen!!

[quads id=1]

Officiële Covid-19 teller Suriname

Afstand houden

Wij alleen kunnen vechten tegen dit virus het is nu onze eigen verantwoordelijkheid. We weten inmiddels precies wat we moeten doen. Afstand houden, mondneus bedekking dragen en liever thuisblijven. Het ligt aan ons!

Video’s

[quads id=1]

Op het hoofdkantoor Ministerie van RO & Sport in Suriname zijn 2 medewerkers besmet. Het kantoor is gesloten. Bekijk hier de video:

[quads id=1]

“Wij willen allemaal dat het aantal cases afneemt, maar het ligt aan onszelf. Als wij ons houden aan de COVID-19 maatregelen moet het wel lukken.”

Frans Guyana

Epidemioloog Ori zegt verder dat er steeds meer meldingen van besmettingen binnenkomen. “We krijgen meldingen van overal. Wij zijn in een kritieke fase. Als we zo doorgaan, zullen we zoveel cases hebben dat we misschien de situaties hebben als in Frans-Guyana”, zegt dokter Ori.

Bekijk de video daarvan:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Video’s – Besmettingen Hoofdkantoor Ministerie van RO & Sport – Meer dan 1500 positieve testen in Suriname

  1. Samen staan we sterk Suriname. Als we ons aan de regels houden komt het wel goed. Be safe,

Comments are closed.