Video – In gesprek met Desiré Delano Bouterse – ex-president van Suriname

2
Hoe gaat het nu met oud-president Bouterse?

Video – Bekijk hier een interessante video van de ex- president van Suriname en tevens voorzitter van de NDP, Desiré Delano Bouterse. Hij heeft onlangs het stokje door moeten geven aan onze huidige president Chan Santokhi.

Video

Is de huidige president zijn politieke vijand? Hij geeft antwoord op deze vraag en vele andere gestelde vragen. Luister en bekijk een luchtig en leuk gesprek in de Palmentuin. Hebben jullie nog een (volwassen) boodschap voor  hem?

Ex-president Bouterse

Een luchtig gesprek in de Palmentuin tussen Voorzitter Desiré Delano Bouterse en gewezen DNA-lid Roché Hopkinson over de recente overdracht van het Presidentschap, een terugblik op de regeerperiode en what’s next.

Video

president Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

2 reacties

  1. Wat deze man gedan heeft met dit land is nooit goed te praten. Hij hield meer van Beshop van Creneda dan van zijn eigen mensen. Als men weet hoeveel personen Bouterse eb Brunswijk hebben vermoordt in dit land, meer dan een duizend De massamoordenaars heeft amnestie gehad van de regering Venetiaan en Bouterse niet. En waarom dan niet omdat Bouterse een coup had gepleegd in 1980 plus de vijftien moorden in het fort.

    • De laagheid van ons huidig politieke systeem, en gebrekkige wetgeving geeft oorlogsmisdadigers (anno 2020) nog steeds de ruimte om zich verkiesbaar te stellen.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.