Vrouw midden in de stad Paramaribo klemgereden door gewapende rovers – buit honderden euro’s

vrouw Paramaribo
Wat een vreselijke gebeurtenis voor deze vrouw. Laat dit bericht meteen een waarschuwing zijn voor een ieder. Een dame is namelijk beroofd in haar auto.

[quads id=1]

Criminelen hebben haar vanaf de Waterkant achtervolgd en midden in de stad Paramaribo klemgereden. Ze had honderden euro’s bij zich. Bekijk het bericht om te lezen wat er is gebeurd. Geef het door aan anderen. De rovers zijn nog niet gepakt. 1 van hen reed rond zonder bovenkleding.

[quads id=1]

Stad Paramaribo

Suriname Times schreef het volgende: Autobestuurster achtervolgd en beroofd. Twee rovers hebben een autobestuurster zaterdag achtervolgd en beroofd aan de Verlengde Hoogestraat te Paramaribo. Zij maakten een tas inhoudende 650 euro, persoonlijke spullen en een mobiele telefoon buit.

Korte broek

[quads id=1]

Het slachtoffer vertelde de politie dat de criminelen zich verplaatsten in een witte auto waarvan het kenteken onbekend is. Een van hen reed zonder bovenkleding, maar had wel een korte zwarte broek aan.

Waterkant

Zijn mede-inzittende was gekleed in een blauwe trui en een zwarte broek. Ter hoogte van de Centrale Bank van Suriname aan de Waterkant poogden zij het voertuig van de vrouw klem te rijden. Het slachtoffer wist via de Waterkant over de Saramaccastraat te rijden in de richting van de Zwartenhovenbrugstraat waarna zij vervolgens links afsloeg in de Verlengde Hoogestraat.

[quads id=1]

Nog opsporen

De rovers achtervolgden haar en reden haar wagen klem ter hoogte van haar woning. Zij beroofden haar onder bedreiging van vuistvuurwapens en maakten de goederen buit. Na de daad zijn zij via de Van Lansbergestraat in de richting van de Dr Sophie Redmondstraat Paramaribo gereden; zij worden nog opgespoord.

[quads id=1]

Het slachtoffer liep geen letsel op

Bron: Suriname Times

Geschreven door TATJANA MUSKIET
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

38 thoughts on “Vrouw midden in de stad Paramaribo klemgereden door gewapende rovers – buit honderden euro’s

 1. Ze moeten die gasten lang opsluiten.en water en brood geven…heb geen medelijden met die mpp rovers…

 2. Heel blij dat de mevrouw ongedeerd was. Laten we nooit de schuld proberen te schuiven op een slacht offer.
  Vaak zegt men ” als ik het was etc”. Laten we ook ophouden daarmee; misschien was ze ook in paniek geraakt en wist niet of vergat dat er een politie post nabij was, ook nog vergat te claxonneren…
  Suriname, na 2019….neen, ik hoef niet meer. Ik word alleen verdrietig en woedend tegelijk als ik aan Suriname denk. Mijn mooie, prachtige Suriname leeft alleen in mijn herinneringen..uit mijn kindertijd…

 3. Niet om dit goed te praten, maar even door denken in bepaalde situaties helpt veel. Als je door hebt dat je al bij de waterkant ten hoogte van de Centrale Bank van Suriname wordt klem gereden waarom is ze dan niet gewoon afgeslagen naar Politie post keizerstraat welke nog geen 5 minuten verwijdert was en daar stand gehouden. IK zou gilllend uit en met genoeg kabaal die agenten op de hoogte hebben gebracht van wat gaande is

 4. Als je achtervolgd wordt.claxoneer constant en rijd direkt naar een politiepost.lock alle deuren.
  Ik werd eens ook achtervolgd maar wist met hoge snelheid weg te rijden.toen ik merkte dat ze door gingen met achtervolging begon ik te claxconeren.hun snelheid verminderde en zo kon ik hulp krijg opweg naar politiepost.

 5. Ik heb zeker geluk gehad of het valt reuze mee met criminaliteit in de straten van Paramaribo Su ik moest namelijk aantal keren tijdens vakantie noodgedwongen al mijn handgeld in een schoudertas tas bij me dragen en liep zo vaak alleen rond als toerist in Paramaribo su maar ben niet beroofd of zelfs maar bedreigd met beroving ook taxichauffeurs bejegenden mij correct ..

 6. Het is vandaag precies een jaar geleden dat mijn zoon en ik in het centrum van Patamaribo beroofd zijn. Buit, bril van 10 euro, horloge 10 euro en 700 Srd . Daders zijn gepakt maar toch heeft deze overval ervoor gezorgd dat het gevoel van onbevangenheid bij ons verdwenen is. Constant achterom kijken en schrikken van openslaande portieren. Bijkomend gevolg is dat veel kennissen niet meer naar Suriname gaan/ durven. Jammer voor dit prachtige land dat de inkomsten van toerisme heel hard kan genruiken.

 7. WANNEER ZOIETS PLAATS VINDT, WAARBIJ ER VEEL GELD BUIT WORDT GEMAAKT, IS DIT GEPLAND DOOR TIPGEVERS, ZONDERMEER.
  IK WIL MENSEN DIE VEEL GELD BIJ ZICH DRAGEN OF NET VD BANK KOMEN OF OPWEG ZIJN EEN FINANCIEEL BUSINESS TE REGELEN, OF DOEN, PLEASE KEEP IT VOOR YOURSELFS, ZELFS JE FAMILIELEDEN WERKEN VAAK MEE JOU TE BEROVEN.

  1. De buit bedroeg honderden euro.s 650 euro en er is verschillende keren gepoogd om haar klem te rijden wat eerder niet lukte dus ze had alle gelegenheid om rechtsreeks naar de politie te rijden .of ramen en deuren te sluiten.ik ontkom niet aan de gedachte dat dader en slachtoffer elkaar kennen.Hoe weten ze anders van het geld.

 8. Misschien een belangrijke tip als je achtervolgt wordt.Rij zo snel mogelijk naar een politieburo en blijf gigantisch hard toeteren.,en doe vooral je ruiten dicht.Het trek in ieder geval de aandacht.Door deze zaagsels moeten wij van alles bedenken😡😡😡😡

 9. Een mooie stront met die fucking rovers dan ben je ook niet veilig drom wanneer ze neer knallen een last minder

   1. Dat dacht ik ook. Of ergens stoppen waar veel mensen zijn en om hulp roepen.

 10. Daarom moet men zijn of haar geld nooit in de tas doen want dat pakken ze als 1e weg dat was me eens ook overkomen had het toevallig in me broekzak gezet ze reden me klem haalden de tas van de achterbank en ik schreeuwde maar dacht ach neem maar mee zat niets in had wel 15.000 euro van de bank gehaald maar de kassa mederwerkster had een belangerijke rol gespeeld

 11. Su moet echt de wetten aanpassen als je gaat stellen wordt je hand gekaapt. Eigenlijk de wetten aannemen van Saudi Arabië heeft, ik wel tegen doodstraf. In Arabische landen kunnen ze niet stelen door zware straffen die daar handhaven. Ik hoorde van moeder dat de groenteboer gewoon zijn fruit en groenten gewoon buiten laat in de avonduren, omdat de dieven weten wat voor straf ze krijgen. Bij stelen van een appel word je hand weggehakt.

  Ik ben zwaar tegen doodstraf, dat ze ophangen worden of in een martel stoel, wat Amerika en Arabische landen doen.

  Het is wel jammer dat Su een prachtig land dat er zoveel geroofd word, de dieven had ook kunnen bedenken wat zou gebeuren als met moeder of zus was dit gebeurt? Je maar nooit hoe hard zij gespaard heeft om iets te kopen voor huis of ze is een toerist.

  Alles buitenlanders zulke berichten gaan lezen willen ze niet meer op vakantie komen in Su.
  Het wordt gauw de tijd de nieuwe President en vice President gauw met nieuwe wetten komen in het voordeel voor het land en voor zakken-vullers.

  1. Overal gebeuren erge dingen. Er worden mensen beroofd, bij de geldautomaat doodgestoken, juwelen worden van je lijf afgerukt. Handgranaten aan de deur van een bedrijf gezet, door psychiatrische patiënten die dakloos rondlopen wordt je neergestoken, verkracht en vermoord. En dat allemaal hier in NL. Misdaad is overal en helaas geen pretje als je dat meemaakt.
   Maar het is nergens een Paradijs.

 12. Volgens mij is er (nog) nooit een pin automaat (atm) in su opgeblazen.
  In ned. is dat schering & inslag.
  Dus a u b ,zo slecht is het nog niet in su ! In elk land gebeurd er wat !!

  1. Liever een pinautomaat opblazen dan iemand zijn hele leven opblazen.De angst blijft je altijd bij….dan maar een pinautomaat .De banken kunnen het dekken.

 13. Volgens mij is er (nog) nooit een pin automaat (atm) in su opgeblazen.
  In ned. is dat schering & inslag.
  Dus a u b ,zo slecht is het nog niet in su ! In elk land gebeurd er wat !!

 14. Noem mij een land waar er geen rovers zijn.

  De financiële staat van het land maakt het er echter niet beter op.

  Er moeten drastische maatregelen en wetten komen waar zulke gasten wel 2 keer zullen nadenken alvorens iemand kwaad te doen.

  Het creëren van werkgelegenheid is er een van.

  Who is to blame…

 15. Ik wil zo graag op vakantie gaan en vol trots m’n prachtige Suriname laten zien aan m’n vriend, ma mie frede!! Jammer, jammer dit! Als ik op vakantie ben,wil ik vrij kunnen genieten ! En natuurlijk heb je overal berovingen, maar t doet extra pijn als t je in eigen land overkomt!!

   1. Juist toeteren en naar een dichtbijzijnde politiebureau gaan niet naar je huis rijden nooit doen en de politie onderweg bellen

  1. Sorry maar laten we niet doen alsof Suriname het criminele paradijs op aarde is.
   Ik heb met me eigen ogen meegemaakt hoe iemand neer geschoten op de DAM in Amsterdam en nog lopen er duizenden mensen rond per dag.

   Laten we niet doen alsof Suriname zo erg is. Gewoon voorzichtig zijn en zorgen dat je weet wat je bij je hebt en waar je zich begeeft

 16. Ik zou naar het dichtstbijzijnde politiepost zijn gereden, als ik de achtervolging had gemerkt
  Men schrijft dat ze vanaf de waterkant haar klem probeerden te rijden.
  Er is in het verlengde van de waterkant een politiepost.

  1. Opsporing gezocht geeft een beeld van criminaliteit in Ned.
   Deze dame leeft nog,prijs de heer.
   Man voor ogen van zn vrouw beroofd van 100 euro.En dood gestoken .Door 2 tieners.
   Idd overal is criminaliteit.
   Suriname is niet anders dan andere landen.
   Wees altijd op je hoede.

  2. Ze hebben kennelijk niks te maken met een politiebureau daar op de hoek.

 17. Ik zou naar het dichtstbijzijnde politiepost zijn gereden, als ik de achtervolging had gemerkt
  Men schrijft dat ze vanaf de waterkant haar klem probeerden te rijden.
  Er is in het verlengde van de waterkant een politiepost.

  1. Wat doet de politie en stelen is nooit goed wat niet va jou is.en het lijkt net Afrika wanneer gaat iedereen in su ophouden wanneer gaa ze nou ophouden met die rotzooi.

 18. Deze figuren moeten lange lijfstraffen krijgen en dagelijks op gaan om de bermen schoon. Anders komt het toerisme nooit op gang in Suriname.

 19. Ik heb gelezen de laatste is in Suriname zijn er veel berovingen, zelfs overdag thuis. Ik voel me niet veilig vakantie naar Su te gaan. Het verpest het mooie land Suriname. Oppakken die boef end handen afhakken!!!

 20. Opsporen en handen afhakken ..de riool ratten …moet terug dumpen naar de riool

  1. Je voelt je als toerist sowieso niet veilig, ze roven de bewoners daar wat zijn de toeristen dan die rondlopen met €”s ze moeten gewoon voor hun hogere straffen, ze moeten hun laten werken in de stad onderhouden en markt schoonmaken laat ze hard werken, dan van mensen stelen,stelletje apen! Japi japi’ s. Veiligheid is ver te zoeken in Suriname overheid doet er niks aan en zal er ook niks aan doen.

   1. Ik heb in Rotterdam gewoon d. Als ik bijv mijn telefoon in mijn auto liet liggen werd die 100% gestolen. In Suriname heb ik dat nog nooit meegemaakt dus kom mijn land niet afschilderen als onveilig, en dat de regering er niets aan doet
    Europa is onveilig.

    1. Wie laat zijn vrouw met zoveel geld rond rijden. De verrader slaapt nooit. En hoe dom ben je als je al weet je wordt achtervolgd en rijd naar huis. Leren mensen nooit???? En Suriname is niks onveiliger als welk land dan ook. Gekker nog ,ik voel me veilig in Su. Kom er al vanaf 1993. Elk jaar en soms vaker in een jaar. Het is hoe je zelf doet. Als je laat zien je hebt doekoe,ja dan lok je dingen uit. Net als die vakantiegangers met hun portemonee in zicht, behangen met sierraden. Als zede portemone trekken en al hun geld zichtbaar aan iedereen showen. Ja vindt je gek dat mensen denken van hmmm gemakkelijk aan geld te komen. Praat beroven niet goed. Iedereen die mensen beroven moeten zeker opgepakt worden. Helaas lopen ze de zelfde dag weer op straat. Dus mensen die graag naar Suriname willen, het ligt vaak ook aan jezelf dat je beroofd kan worden. Show je rijkdommen niet zo in het openbaar, je valt toch wel op met je haastige gedoe als je shopt. En ongeduldig bent. Je bent in Suriname, lekker relaxen. Genieten. Maar op gepaste manier. Ik kan niet wachten tot Corona voorbij is en weer naar Suriname mag.

Comments are closed.