Radjinder uit Paramaribo mishandelt en berooft erf-genoot – politie Suriname

politie Paramaribo
Is toch erg dit. Ze wonen samen op 1 erf. Wie kun je tegenwoordig nog vertrouwen? Niet eens de mensen met wie je samen op 1 erf woont. Schandalig.

[quads id=1]

Radjinder uit Paramaribo is opgesloten door de politie. De schurk heeft een man die samen met hem op het erf woont mishandeld met een eind hout. De persoon liep een barstwond op.

Nadien heeft hij de man bestolen. Lees het officiële politiebericht voor meer informatie.

[quads id=1]

Politie Suriname – Erfbewoner aangehouden en opgesloten voor gekwalificeerde diefstal. De 34-jarige Radjinder B. is op maandag 20 juli aangehouden door politie van het bureau Uitvlugt ter zake gekwalificeerde diefstal. Dezelfde dag is hij door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

Op het woonadres van Radjinder bevinden zich meerdere woningen. Hij moet op zondagavond 19 juli de woning van een erfbewoner zijn binnen gedrongen om diefstal te plegen. De huiseigenaar werd met een eind hout op het hoofd geslagen waarna de inbreker een tas met geld weg nam uit het huis. De benadeelde liep een barst verwonding op aan het hoofd. Hij deed aangifte bij de politie van het bureau Uitvlugt.

[quads id=1]

Daags na deze gewelddadige diefstal kreeg de benadeelde een harde informatie dat de erfbewoner Radjinder B. de inbreker was die hem overvallen en mishandeld had en die de tas met geld gestolen had.
De politie werd ingeschakeld en Radjinder werd aan de tand gevoeld. In eerste instantie gaf Radjinder toe dat hij de tas gestolen had maar dat hij geen geld daarin aangetroffen had.

[quads id=1]

Hij kwam daarna terug op zijn eerste verklaring en zei niets af te weten van de diefstal. Zoals eerder aangegeven is Radjinder hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Bron: politie Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Radjinder uit Paramaribo mishandelt en berooft erf-genoot – politie Suriname

  1. Tegenwoordig mensen veranderd in beesten …ze vechten met familie voor rijkdommen ….belachelijk ….alsof ze eeuwige leven hebben …..bizarre
    Saka saka beest

Comments are closed.