NII Suriname opgedoekt – Nieuwe Communicatie Dienst neemt over

communicatie Suriname
Een nieuwe regering betekent vaak heel wat veranderingen! Nieuwe ministers, nieuwe diensten en een nieuwe manier van regeren!
 
Suriname heeft nu ook een nieuwe manier van communiceren met de gemeenschap.
[quads id=1]
Het Kabinet van de President heeft besloten om het NII op te doeken. In plaats daarvan krijgen we de Communicatie Dienst Suriname (CDS). Bekijk het bericht voor meer informatie. Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Het logo is ook veranderd. De kleuren geven alle bevolkingsgroepen in ons land weer. Wat vinden jullie ervan?
communicatie Suriname

[quads id=1]

Informatie dienst Suriname

Communicatie Dienst Suriname schreef het volgende: Vanuit het Kabinet van de President is het besluit genomen om over te gaan tot een naamsverandering bij het Nationaal Informatie Instituut. Dit instituut zal voortaan de Communicatie Dienst Suriname (CDS) heten.

Nieuwe naam

Deze naamsverandering komt op basis van vernieuwde inzichten, waarbij de overheid wil overstappen van slechts informatievoorziening naar interactieve communicatie met de burger. Deze manier van informatie-uitwisseling sluit naadloos aan bij de hedendaagse manier van communiceren.

[quads id=1]

Media

De Communicatie Dienst Suriname zal gebruik maken van alle ten dienste staande mediakanalen, om ervoor te zorgen dat elke Surinaamse (wereld)burger bereikt kan worden. Gelet op de huidige technologische ontwikkelingen is het noodzakelijk mee te gaan met de trend op dit gebied. ICT heeft immers een niet miskenbare plek in elke samenleving.

Ander logo
[quads id=1]

Tijdens de inauguratie van president Chandrikapersad Santokhi is het nieuwe logo waarmee de regering de samenleving wil dienen, gepresenteerd. In dit logo is het silhouette van de Surinaamse kaart, te zien, met daarin de diverse kleuren die alle bevolkingsgroepen weergeven. Dit is het eenheidssymbool. Samen vormen wij een natie.

Indachtig die eenheid, wordt dit het nieuwe logo waarmee de regering zal werken. De Communicatie Dienst Suriname zal hierin voorgaan.

Rebranding

Een speciaal woord van dank gaat uit naar directie en personeel van de nieuwe entiteit. Deze hebben geholpen aan de branding. Hierdoor zijn de kosten van de rebranding minimaal tot nihil geweest.

[quads id=1]

Bron: Communicatie dienst Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland