In the spotlight: Sabrina Starke over borstkanker – Nederland Suriname – video’s

Starke Suriname
In the spotlight: Zangeres Sabrina Starke! Ze is geboren in Suriname en kwam naar Nederland toen ze zes maanden oud was. Ze heeft een prachtige stem. En is inmiddels een hele bekende jazz zangeres.

Ze deelt op social media een stukje over haar privé: Sabrina kreeg vorig jaar de diagnose: borstkanker. Het ziek worden was voor haar een grote wake up call. Ze deelt haar story. Bekijk het bericht om het te lezen en om de prachtige foto van haar te bekijken. Kijk ook naar de vele prachtige video’s. Geef het door aan belanghebbenden.

Heel veel kracht, Sabrina, we zijn trots op jou. You can do this. En thanks voor het delen. Helpen jullie mee met een big up voor Sabrina?

Sabrina Starke

Starke Suriname

Ze deelde het volgende op Facebook:

Lieve mensen,

Vorig jaar moest ik helaas mijn tour cancelen vanwege mijn gezondheid. Ik gaf toen al aan dat ik mijn verhaal zou delen als ik daar klaar voor was. Ik denk dat het moment dan nu hier is. Op 17 oktober 2019 heb ik de diagnose borstkanker te horen gekregen.

Mijn focus moest daarom volledig op mezelf en op mijn gezin gericht worden. De afgelopen 10 maanden waren dus ongelooflijk intens en heftig. Alle emoties die je maar kan bedenken bij het horen van zulk nieuws zijn voorbij gekomen. Angst voor de dood was daarin het moeilijkste om mee te dealen. Het voortraject van de onderzoeken was intens. Wachten op uitslagen, second opinions en de adviezen van de artsen. En dan uiteindelijk ligt de keuze bij jezelf. Ik heb besloten om alle adviezen van de artsen op te volgen.

Chemo

Sabrina heeft Chemo ondergaan. Met de zorg en onvoorwaardelijke liefde van haar partner, kinderen, ouders, broertje, zusje, familie en vrienden is ze er doorheen gekomen. Ze wilde dit bericht delen met een ieder. Lees de rest van haar verhaal op haar page:

Bekijk hier wat video’s