Breaking nieuws – 1 dode erbij en extra besmettingen Suriname – video

besmettingen Suriname

Wederom zeer verontrustend nieuws uit Suriname. Er is alweer een dode te betreuren. Dit in inmiddels de 24ste coronadode in ons land. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies.

[quads id=1]

Het aantal besmettingen is ook weer toegenomen. Het totaal aantal mensen dat positief getest is staat nu op 1483 Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. Er zijn op dit moment 534 mensen ziek. 8 zijn opgenomen op de ICU afdeling. Hun toestand is kritiek, ze hebben dus extra zorg nodig.

[quads id=1]

Het is nu onze eigen verantwoordelijkheid. We weten inmiddels precies wat we moeten doen: Afstand houden, mondneus bedekking dragen en thuisblijven. Wat gaan we doen?

Video – Bekijk hier alsnog de zojuist gehouden persconferentie omtrent het coronavirus in ons land. Het outbreak management team heeft de gemeenschap op de hoogte gehouden.

[quads id=1]

besmettingen Suriname

Er zijn namelijk steeds meer cases in ons land. Niet lang geleden zaten we nog onder de 1000 positieve testen in ons land. Nu zijn het er al zoveel meer. Maar wij alleen kunnen vechten tegen dit virus het is nu onze eigen verantwoordelijkheid. We weten inmiddels precies wat we moeten doen. Afstand houden, mondneus bedekking dragen en liever thuisblijven. Het ligt aan ons!

Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Kijk naar de persconferentie die is nu bezig. Geef het door aan een ieder zodat men direct op de hoogte is van alle gemaakte afspraken.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Kijk ook via Facebook:

[quads id=1]

Bron: Covid-19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland