Bedankt voor uw steun rondom de dood van mijn 18-jarige zoon Freddy van Bossé, (Stephen) – video en foto’s uitvaart in Suriname

overleden Suriname
Een jong leven, te kort op aarde…18 jaar
Een mens kan van alles van plan zijn, maar de Here bepaalt

Vader Gerrit van Bossé, dankt mede namens de familie van Bossè een ieder voor hun steun rondom het trieste overlijden en de begrafenis van zijn zoon Freddy van Bossé, ook bekend als Stephen. Freddy was pas 18 jaar

[quads id=1]

Video – Lees de dankbetuiging voor meer informatie. De uitvaart heeft inmiddels plaatsgevonden in Suriname bekijk de foto’s en een korte video daarvan. Geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle familieleden, vrienden en overige nabestaanden heel veel sterkte met dit zware verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Dankbetuiging

Hij voert mij naar Zijn weiden, waar Hij ons rusten laat en laat ons niet verdwalen omwille van naam.

Hierbij bedanken wij alle familie, vrienden, geestelijken, buren en overige kennissen in binnen- en buitenland die ons hebben bijgestaan bij het overlijden en de begrafenisplechtigheden van onze lieve zoon, kleinzoon, neef, neefje en oom

FREDDY ALEXANDER
VAN BOSSÈ

overleden Suriname

Geboren 7 december 2001
Overleden 10 juli 2020
Begraven 18 juli 2020

Uw medeleven en steun hebben ons gesterkt in deze, voor ons zeer moeilijke dagen.
Mogen God u zeer rijkelijk zegenen

Namens
Zijn vader: Gerrit van Bossé
Grootmoeder tevens pleegmoeder: Gisela van Bossé
Nichtjes: Cheyen, Shannon, Chantrell en Je-raycia
Nichten: Charissa en Abi
Neefjes: Bijorn, Giorfanny en Mylez
Neven: Giorgio en Chivaroo
Tantes: Olivia, Yvonne, Wilma, Tina, Ruth en Naya
Ooms: Maiky, Ronald, Urvin, John en George
En de overige familie van van Bossè

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

3 thoughts on “Bedankt voor uw steun rondom de dood van mijn 18-jarige zoon Freddy van Bossé, (Stephen) – video en foto’s uitvaart in Suriname

  1. 18 jaar. Geen leeftijden om iemand voorgoed te moeten missen Sterkte familie. <3

Comments are closed.