32-jarige man overleden in Paramaribo – politie Suriname

0

Een zeer verdrietig bericht van overlijden. Er is wederom een motorrijder overleden in het verkeer in Suriname. Het slachtoffer werd zwaar gewond, na en ongeval, aangetroffen in Paramaribo

Hij overleed later in het ziekenhuis Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. En bekijk de volledige identiteitsgegevens van het slachtoffer. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte toe. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan.

Verkeer Paramaribo

Politie Suriname schreef het volgende: Motorrijder overleden in het ziekenhuis na een verkeersongeval. De 32-jarige Donnovan van Brussel is op woensdag 22 juli in het ziekenhuis overleden ten gevolge van letsels opgelopen na een verkeersongeval.

De heer Van Brussel is op vrijdag 17 juli betrokken geweest bij een verkeersongeval in het werk ressort van de politie van het bureau Munder. Na de melding van het ongeval deed de politie de plek aan en trof de heer van Brussel zwaar gewond op straat aan. Hij is toen per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht waar hij op de afdeling Intensive Care werd opgenomen.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat het slachtoffer op een motorfiets op de openbare weg reed toen hij tegen een stilstaande personenauto botste.

Het slachtoffer kwam tegen de achterzijde van de auto aan. De personenauto raakte zwaar beschadigd en ook de motorfiets liep schade op.

overleden Suriname Paramaribo

Foto binnengekomen via Facebook

Bron: Politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.