Video’s parketwacht Hof van Justitie besmet – Nu meer dan 1400 positieve testen in Suriname –

Geen goed nieuws uit Suriname.

Het aantal besmettingen is weer toegenomen. We zijn nu alweer de historische 1400 grens gepasseerd. Het totaal aantal mensen dat positief getest is staat nu op 1439. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller

[quads id=1]

Video’s – De besmettingen lijken steeds dichterbij te komen. Inmiddels is bevestigd dat een parketwacht van het Hof van Justitie besmet is. Bekijk de video’s daarvan. Lieve mensen be safe!! Zorg goed voor uzelf en voor een ander. Geef het door aan een ieder.

[quads id=1]

Besmettingen in Suriname

Binnen een week tijd zijn er meer dan 400 besmettingen bijgekomen. De teller klimt razendsnel omhoog. Er zijn nu in totaal 1439 personen positief getest. Er zijn 526 mensen ziek op dit moment, 890 mensen zijn gelukkig genezen en 23 personen zijn nu helaas overleden!!!

ICU

[quads id=1]

7 mensen zijn ernstig ziek. Die krijgen intensieve zorg in het ziekenhuis. Er zijn nog steeds 10 mensen die positief getest waren onbereikbaar. Eigenlijk moeten we dit aantal niet teveel aandacht meer geven. Het is al redelijk lang geleden dat de mensen getest zijn. Het vermoeden bestaat dat deze mensen al lang weer genezen zijn.

Parketwacht besmet

Parketwacht van het Hof van Justitie besmet met COVID-19 virus. Bekijk onderstaande video’s daarover:

[quads id=1]

Zelfbescherming

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf en hou rekening met de medemens. Gisteren zijn de nieuwe maatregelen aangekondigd door de president. De avondklok is nu van 2100 uur tot 5.00 uur in de ochtend. Er zijn ook andere regels aangekondigd. Bekijk onderstaande video om de toespraak nogmaals te bekijken.

[quads id=1]

Video – Bekijk (nogmaals) de toespraak van de president met de nieuwe regels. Geef het door aan iedereen:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Video’s parketwacht Hof van Justitie besmet – Nu meer dan 1400 positieve testen in Suriname –

  1. Het aantal besmettingen lijkt dichterbij te komen. Not good, lieve mensen

Comments are closed.