Video – live covid persconferentie Suriname

besmettingen Suriname

Video – Kijk hier samen met ons naar de live video van de persconferentie omtrent het coronavirus in Suriname. Het outbreak management team gaat de gemeenschap inlichten omtrent de noodsituatie omtrent het coronavirus in ons land.

[quads id=1]

Er zijn namelijk steeds meer cases in ons land. Tevens binnen meerdere ressorten. Gisteren zijn het aantal positief geteste personen in Suriname gestegen naar boven de 1400.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Kijk naar de persconferentie die is nu bezig. Geef het door aan een ieder zodat men direct op de hoogte is van alle gemaakte afspraken.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Kijk ook via Facebook:

[quads id=1]

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland