Afvallen! UK roept mensen op om gewicht te verliezen.

afvallen dieet
Het coronavirus kan gevaarlijk zijn voor mensen met onderliggend lijden.
Het is algemeen bekend dat dik zijn niet bevorderlijk is voor de gezondheid en al helemaal niet voor mensen die besmet zijn met het coronavirus. Dat is 1 van de redenen dat het Verenigd Koninkrijk de Britten oproept om af te vallen.

Ze zijn een overheidscampagne begonnen. Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. Ook in Suriname zijn er genoeg mensen met een maatje meer. Ook wij kampen met een stijgend aantal besmettingen. De regering is druk bezig met maatregelen om het aantal besmettingen en doden te minimaliseren. Moeten wij onze mensen ook vragen om af te vallen? Ben jij bereid om op dieet te gaan om ernstige complicaties vanwege corona te voorkomen?

Engeland gaat op dieet

Nu.nl schreef het volgende: Verenigd Koninkrijk roept Britten op om gewicht te verliezen. Het Verenigd Koninkrijk heeft maandag een overheidscampagne aangekondigd die Britten moet aansporen om af te vallen en zo het coronavirus te bestrijden.

Overgewicht

De Britse staatssecretaris voor Gezondheid Helen Whately roept Britten op om minder te eten, zodat ze gewicht kunnen verliezen. “Extreem overgewicht is een van de grootste gezondheidsproblemen in ons land”, zegt Whately.

Volgens de minister verhoogt obesitas de kans om te overlijden aan de gevolgen van het COVID-19-virus. Mensen met een BMI van boven de 40 zouden een twee keer zo groot risico lopen om te overlijden.

Junkfood

Met de gezondheidscampagne wil het Verenigd Koninkrijk onder meer bereiken dat advertenties voor junkfood pas vanaf 21.00 uur op televisie mogen worden uitgezonden. Ook zou er niet meer mogen worden geadverteerd met ’twee halen, één betalen’-deals en moeten menukaarten voortaan het aantal calorieën in een menu vermelden.

Ook de Britse premier Boris Johnson dringt er bij zijn volk op aan om fitter te worden. Johnson werd in april zelf in het ziekenhuis opgenomen, nadat hij het coronavirus had opgelopen. Hij lag drie dagen op de intensive care. Volgens de premier kwam dit doordat hij te zwaar was.

6 kilo afgevallen

“Ik wilde altijd al gewicht verliezen en net als veel andere mensen heb ik daar moeite mee. Maar sinds ik ben hersteld van het coronavirus word ik steeds fitter”, aldus de premier. Johnson zegt sinds zijn opname op de ic ruim 6 kilo te zijn afgevallen.

Het is niet makkelijk om af te vallen. Maar fit en vet gaan niet samen. Aldus Boris Johnson van UK

Bron: Nu.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland