Moeder van 6 uit Paramaribo leeft in zeer slechte omstandigheden – video 1 voor 12 Suriname

Suriname Paramaribo
Video – Bekijk de trieste video van deze moeder van 6 kinderen uit Paramaribo

De 39 jarige moeder woont  met 5 van haar kinderen in een mensonterende situatie. Hun behoefte doen ze bij de buren. Stroom en water is niet aanwezig. Mevrouw Kanhai, zegt zelf: Ze heeft een hele rijke familie maar niemand helpt haar.

[quads id=1]

Een vader is er niet, Hij is al overleden. Mevrouw vraagt de gemeenschap via stichting 1 voor 12 om hulp. Kijk u naar de video van het gesprek met de stichting en bekijk de rampzalige situatie van deze moeder. Geef het bericht door aan een ieder. Wellicht kan het de juiste mensen bereiken zodat ze toch wat hulp kan krijgen. Op deze manier mogen kinderen toch niet groot gebracht worden?

[quads id=1]

1 voor 12 Suriname

Lees ook: In de steek gelaten vrouw uit Paramaribo met hulp van KBS uit huis gehaald – 1 voor 12 Suriname – video’s en foto’s

Dit is het verhaal van mevrouw Radha Kanhai uit Paramaribo. Ze is pas 39 jaar. Ze is ziek, ze is bloeddruk patiënt en soms krijgt ze aanvallen.

[quads id=1]

Video

Ze leeft in een gebouw, iets wat je geen huis kunt noemen, met 5 kinderen. De vader van de kinderen is overleden. Deel de video met een ieder. wellicht kan het de juiste mensen bereiken. Mevrouw kan zeker wat ondersteuning gebruiken al is het in de vorm van goed en/of deskundig advies. Ook voor kinderen, ze verdienen het niet om zo te moeten leven.

[quads id=1]

Moeder uit Paramaribo

Bekijk hier de video van moeder  Kanhai uit Paramaribo. Ze vertelt  haar verhaal aan 1 voor 12 Suriname.

Samen staan we sterk

Lees ook: Emotionele en zieke Sherin uit Suriname zegt dat ze is verwaarloosd – video 1 voor 12

[quads id=1]

Deel dit aangrijpend verhaal met een ieder!

Laten we met zijn allen blijven steunen. Want samen staan we sterk.
Wilt u ook bijdragen? Maak contact en steun het werk van 1 voor 12:

[quads id=1]

Maak contact

Bel 402-362 / 8671288 voor meer informatie
SMS “HELP” naar 1912 voor SRD1 p/sms (Digicel)
Doneer Online via iDEAL, PayPal etc. Bezoek hun website
Voor overmakingen: SRD 315.214.0101

IBAN-nummer: NL88 INGB 0006 9834 06
Gerelateerde berichten:

Suriname Paramaribo

Lees ook: Man die President Bouterse beledigde in gesprek met 1 voor 12 Suriname (video)

Lees ook: Zusters hebben het zwaar en vragen 1 voor 12 Suriname om hulp (video)

Lees ook: Video – Familie dood gekapte zoon uit Paramaribo heeft het enorm zwaar – 1 voor 12 Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

12 thoughts on “Moeder van 6 uit Paramaribo leeft in zeer slechte omstandigheden – video 1 voor 12 Suriname

  1. Zijn de kinderen van een vader? De video kan ze beter naar de NDP opsturen ,daarop had ze toch gestemd

  2. Je bent een viese vrouw, een luilak en zo hebt je, je kinderen ook gebracht om te belen niemand moet je helpen.op je,eigen voeten staan.kijk naar je. Je bent niet mager zo je eet wel.

 1. Idd, steek de handen uit de mouwen en ruim op maak schoon. Want je kan mevrouw en kids helpen met geld en spullen voor hoe lang,.laat zien dat je een doel hebt en gemotiveerd bent om een doel te bereiken en dat is een humane leven . Ik ben benieuwd hoe oud de kinderen zijn . 1 en al triest.

 2. Juist moet.de overheid zulke mensen helpen
  Ik was ook in zo een situatie tot dat me hele familie uit elkaar ging
  Mr kreeg geen hulp van niemand
  Ik hoop dat deze vrouw hulp krijg en dat haar familie samen blijf en niet uit elkaar gaat

 3. Vind ik ook.triest mang.by de buren moeder en 5 kinderen. Hoop dat dit op waarheid berust..die vrouw op zichzelf ziet er niet slecht uit..

 4. Al ben je arm,je erf hoeft niet op een vuilnisbelt te lijken.Zet de kids om met zijn alleen een heel weekend het erf schoon te maken.Wagelijk,vind ik dit.Je hebt hulp nodig,laat mensen ook zien dat jullie zelfs ook iets nuttigs doen.De maatschappij kan helpen maar doe ook moeite,je bent jong 39 jaar.😫😫😫

  1. Zijn de kinderen van een vader? De video kan ze beter naar de NDP opsturen ,daarop had ze toch gestemd

 5. Ze werkt niet maak je erf schoon. Ze haar gezondheid en die van haar kinderen i gevaar. Ze kan ook bij de buren een houwer lenen en de boel schoonmaken.

 6. Je hoeft geen groot huis te hebben maar schoonmaken en rommel opruimen kan iedereen. Als je uit een fles drinkt hoef je die lege fles niet op het erf te gooien.

  1. Vind ik ook.triest mang.by de buren moeder en 5 kinderen. Hoop dat dit op waarheid berust..die vrouw op zichzelf ziet er niet slecht uit..

 7. Vreselijk vindt ik dit ontfermt de staat zich niet over deze mensen. Dit kan gewoon niet ondanks alles heeft ze wel een ruim huis dak boven haar hoofd. En zo zijn er nog meer mensen die zo pienaren.

Comments are closed.