76 besmettingen erbij – nu 1381 positieve testen in Suriname – president gaat volk straks toespreken

0
Helaas is het aantal besmettingen in Suriname ook weer toegenomen. Gelukkig is inmiddels ook weer een flink aantal mensen genezen. Dat zijn er nu 853 Dit is zojuist zichtbaar geworden op de officiële teller.  Bekijk de officiële teller voor alle andere cijfers.
President

Straks worden de regels vermoedelijk strenger. De president gaat het volk om 20.00 uur toespreken. blijf afgestemd voor de live video.

Blijf thuis

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. En hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen:

Draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft. Geef het door aan iedereen

Besmettingen in Suriname

Video bekijk de persconferentie van gisteren

Luister straks naar de videoboodschap van de president. Hij zal vermoedelijk aangeven dat de regels en de veiligheidsmaatregelen strenger worden in Suriname.

president Suriname

De president van Suriname gaat morgen het volk toespreken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.