Breaking nieuws – 70 besmettingen erbij – nu meer dan 1300 positieve testen in Suriname – video persconferentie

0
Wederom verontrustend nieuws uit Suriname. We zijn over de historische 1300 grens gegaan vandaag. Er zitten ook extra mensen op de ICU. Deze mensen hebben extra zorg nodig. 804 mensen zijn genezen. Dit is zojuist zichtbaar geworden op de officiële teller.  Bekijk de officiële teller voor alle andere cijfers.

Video – Bekijk de live persconferentie van vandaag. Zojuist is bekend geworden dat de winkels vanaf vandaag om 2100 uur moeten sluiten. Dat is slechts 1 van de nieuwe maatregelen de getroffen worden om verspreiding van het virus te minimaliseren.

President

De maatregelen zullen flink aangescherpt moeten worden. Maar daarover zal de president ons persoonlijk inlichten. Dat zal morgen gebeuren tijdens een televisie toespraak. Geef het door anderen. Samen staan we sterk. Be safe Suriname

Besmettingen in Suriname
Bescherm jezelf

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

Video – Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Kijk voor nu naar de persconferentie van vandaag. Er worden heel wat belangrijke zaken besproken. Geef het door aan een ieder!

Video

Minister Ramadhin vraagt de samenleving om de rustig te blijven Hij geeft aan dat de situatie onder controle is.

president Suriname

De president van Suriname gaat morgen het volk toespreken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.