Home Redactie

Video – Besmettingen op 2 scholen in Suriname – In gesprek met de nieuwe minister

Ouder, verzorgers, leerkrachten en leerlingen opgelet!

Inmiddels zijn er al 2 scholen waar corona besmettingen zijn geconstateerd. Moeten de scholen 1 september open of niet? Wellicht is het toch beter om 1 oktober open te gaan. Maar hoe?

Halve klassen

De klassen gaan in ieder geval gesplitst worden want we kunnen niet meer met zoveel kinderen tegelijkertijd in de klas zitten. Maar dat betekent dat de kinderen niet elke dag naar school kunnen gaan? Alles moet anders georganiseerd worden. De staatskas is leeg. Hoe gaan we dit allemaal financieren?

Nieuwe minister

onderwijs Suriname

Video – Marie Levens. De nieuwe minister van onderwijs, wetenschap en cultuur staat voor een grote uitdaging. Bekijk de zeer interessante en belangrijke video omtrent het mogelijke nieuwe normaal in ons onderwijs. Kijk samen met je kinderen naar de video. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn. Wat voor tips hebben jullie voor de minister?

Video

Bekijk hier een video van ATV in gesprek met de nieuwe minister van onderwijs, wetenschap en cultuur van Suriname. Ze vertelt het 1 en ander over het nieuwe normaal. Geef het door aan iedereen zodat ze op de hoogte zijn:


U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.