Rampzalige groei van besmettingen in Brazilië – president test voor de derde keer positief – video’s

Brazilië besmettingen
Vandaag waren er meer dan 1300 corona doden in Brazilië. Onder hen ook kinderen en baby’s.  Onze benedenburen hebben dagelijks enorm veel nieuwe besmettingen erbij. Vandaag zijn er bijna 60.000 nieuwe besmettingen bijgekomen.

[quads id=1]

Medicijnen

De president heeft van de week zijn derde positieve coronatest uitslag gehad. Hij blijft dus nog in quarantaine. Hij gebruikt het geneesmiddel chloroquine/hidroxochloroquine en had verwacht dat hij inmiddels genezen zou zijn. Niet dus.

In totaal zijn er nu 2.2 miljoen besmettingen in het land. Bekijk het bericht en de trieste video’s voor extra informatie. De beelden kunnen vervelend overkomen. Houden jullie daar rekening mee.

[quads id=1]

Besmettingen Brazilië

Brazilië besmettingen

Brazilië registreerde bijna 60.000 extra gevallen van het nieuwe coronavirus. Dat is de op één na hoogste dagelijkse sprong na een record gisteren van 65.000. Het totaal aantal bevestigde gevallen is nu al op meer dan 2,3 miljoen. Amerika staat nog steeds op nummer 1 met meer dan 4 miljoen positieve testen met het coronavirus.

Dodental

[quads id=1]

Het Braziliaanse ministerie van Volksgezondheid meldde vandaag ook 1.311 sterfgevallen als gevolg van COVID-19. Het officiële dodental is nu meer dan 84.000

Video’s

Brazilië besmettingen

Bekijk hier wat recente bijbehorende video’s. De beelden kunnen vervelend overkomen. Houden jullie daar rekening mee.

[quads id=1]

President Bolsonaro is voor de derde keer positief getest voor het coronavirus en blijft in quarantaine. De Braziliaanse leider is al weken geïsoleerd. Hij gaf eerder aan dat hij al genezen was en weer zijn normale bezigheden zou hervatten. Niet dus. Het feit dat hij besmet blijft, kan zijn houding ten voordele van het geneesmiddel chloroquine/hidroxochloroquine, dat hij gebruikt,  verzwakken.:

[quads id=1]

Helaas sterven er ook baby’s en jonge kinderen:

Heel zuid Amerika is betrokken:

Brazilië besmettingen

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland