President van Suriname gaat VANDAAG om 20.00 uur het volk toespreken – Live persconferntie

1

Opgelet. De president gaat de samenleving. Vanavond om 8 uur toespreken. Ja, de maatregelen zullen flink aangescherpt moeten worden. Maar daarover zal de president ons straks persoonlijk inlichten. Dat zal gebeuren tijdens een televisie toespraak.

Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

Video

Minister Ramadhin vraagt de samenleving om de rustig te blijven Hij geeft aan dat de situatie onder controle is.

president Suriname

De president van Suriname gaat straks  het volk toespreken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.