President van Suriname gaat VANDAAG om 20.00 uur het volk toespreken – Live persconferntie

Opgelet. De president gaat de samenleving. Vanavond om 8 uur toespreken. Ja, de maatregelen zullen flink aangescherpt moeten worden. Maar daarover zal de president ons straks persoonlijk inlichten. Dat zal gebeuren tijdens een televisie toespraak.

[quads id=1]

Geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Video

[quads id=1]

Minister Ramadhin vraagt de samenleving om de rustig te blijven Hij geeft aan dat de situatie onder controle is.

president Suriname
De president van Suriname gaat straks  het volk toespreken

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “President van Suriname gaat VANDAAG om 20.00 uur het volk toespreken – Live persconferntie

Comments are closed.