Koning Willem Alexander heeft vertrouwen in samenwerking Nederland en Suriname

0
President Santokhi heeft van koning Willem Alexander een bijzondere felicitatie ontvangen. Het staatshoofd uit Nederland heeft zijn warme belangstelling voor Suriname uitgesproken.

Hij heeft er vertrouwen in dat het Koninkrijk der Nederlanden en Suriname zullen samenwerken. Suriname en Nederland hebben een sterke historische band volgens de koning. Zal de koning nu snel Suriname komen?

Nederland en Suriname

President Santokhi ontvangt felicitatie van Koning Willem-Alexander. In de reeks van felicitaties van buitenlandse staatshoofden en hoogwaardigheidsbekleders, ontving President Chandrikapersad Santokhi dinsdag 22 juli ook bericht van Zijne Majesteit Willem-Alexander uit Nederland.

Nederland Suriname

Felicitaties

De Koning feliciteerde de President met zijn verkiezing en wenste hem veel succes toe tijdens zijn ambtsperiode. Hij sprak ook zijn warme belangstelling uit voor Suriname.

Historische band

“De sterke historische band tussen onze landen en de maatschappelijke verwevenheid van onze beide samenleving zijn bijzonder en koester ik. Graag spreek ik dan ook mijn warme belangstelling voor Suriname uit.

Ik heb er vertrouwen in dat het Koninkrijk en Suriname zullen samenwerken in een geest van vriendschap, wederzijds begrip en respect, en dat de bilaterale relatie zich de komende jaren positief zal ontwikkelen”, aldus de Koning.

Bron: NII Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.