Bekendmaking – Volgende week vrijdag vrije dag in Suriname

0
Hierbij maakt minister Bronto Somohardjo namens het ministerie van Binnenlandse zaken bekend dat volgende week vrijdag 31 juli 2020 een vrije dag zal zijn in Suriname.
Het is misschien een goed idee om deze vrije dag samen thuis met je geliefden door  te brengen. De covid-19 regels gelden namelijk nog steeds: Thuis bent u het veiligst voor uzelf en voor uw omgeving. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie. En deel het met een ieder zodat ze op de hoogte zijn.
Brief van het ministerie

Lees onderstaande brief van het ministerie en geef het door aan belanghebbenden.

vrije dag Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.