Bekendmaking – Hoofdkantoor EBS Paramaribo gesloten – video

0
Hierbij een bekendmaking van N.V. Energiebedrijven Suriname. Uit voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus is het hoofdkantoor in de stad vandaag gesloten

Ook de kassadienstverlening welke via Surpost wordt de uitgevoerd op de locatie Wageningen is gesloten. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn. Er zijn ook een aantal medewerkers van EBS Suriname besmet met het coronavirus. Bekijk de eerder video daarvan in het bericht.

EBS Suriname

Het volgende maakt de EBS bekend op hun Facebook pagina. Bekendmaking dienstverlening EBS Noorderkerkstraat.

De N.V. Energiebedrijven Suriname (EBS ) maakt bekend dat uit voorzorgsmaatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus, het hoofdkantoor aan de Noorderkerkstraat vandaag vrijdag 24 juli gesloten is. Het bedrijf vraagt aan haar klanten om gebruik te maken van de andere EBS betaallocaties voor betaling van de elektriciteitsrekening en gasbetalingen.

Wageningen

Ook de kassadienstverlening welke via Surpost wordt uitgevoerd op de locatie Wageningen is van 24 tot en met 31 juli 2020 niet mogelijk.

De N.V. EBS vraagt klanten om rekening te houden hiermee.

Contact

Voor meer informatie of vragen kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 7 uur ‘s morgens en 7 uur ’s avonds bellen naar de klantenservice op het nummer 175 en na 7 uur s ‘avonds slechts voor het doorgeven van storingen en andere technisch gerelateerde zaken, of bezoek de EBS website op www.nvebs.com of onze facebookpagina.

Lees ook: Video – Medewerkers EBS Suriname besmet

Luister naar een video van een paar dagen terug:

EBS Paramaribo

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.