Vrouw overleden in het verkeer te Paramaribo – Dronken chauffeur probeerde te vluchten – politie Suriname – video

verkeer Paramaribo
Wederom een familie in zeer diepe rouw na een dodelijk verkeersongeval in Suriname. Een 51 jarige vrouw is hierbij om het leven gekomen. Een betrokken autobestuurder bleek te diep in het glaasje te hebben gekeken! Bekijk het uitgebreide politiebericht goed door voor meer informatie omtrent het ongeval en de identiteitsgegevens van het slachtoffer.

[quads id=1]

Bekijk ook de korte video. Wij van FamilieNieuws wensen de familie en overige nabestaanden heel veel sterkte toe. wilt u ook uw medeleven tonen? dat kan.

[quads id=1]

Bromfietser veroorzaakt aanrijding en duo rijder verliest het leven. De politie van het bureau Latour kreeg in de avond van woensdag 22 juli, omstreeks half negen, de melding van een aanrijding op de hoek van de Coesewijnestraat en de Tyronneweg tussen een bromfietser en twee autobestuurders. De auto’s werden bestuurd door Leendert A. en Winston V. De 51-jarige Hillery, Westerloo liet daarbij het leven. Zij was duo rijder op de bromfiets, die bestuurd werd door Harold W.

[quads id=1]

Uit het politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de autobestuurder Leendert A. en de bromfietsers Harold W. over de Coesewijnestraat reden komende vanuit de richting van de Nieuw Weer Gevondenweg en gaande in de richting van de Duisburglaan. Harold reed daarbij op het fietspad met het latere slachtoffer Hillery, Westerloo als duo rijder.

Gekomen ter hoogte van de kruising Coesewijnestraat en de Tyroneweg maakte de bromfietser een manoeuvre naar rechts met de bedoeling om de Tyroneweg in te gaan. Daarbij verleende hij geen voorrang aan het rechtdoor gaand verkeer op de Coesewijnestraat. Het rechtdoor gaand verkeer op dat moment waren de automobilisten Leendert A. en Winston V.
Leendert A. kwam, zoals eerder aangegeven, vanuit de richting van de Nieuw Weer Gevondenweg; terwijl Winston V. vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden.

[quads id=1]

Door de manoeuvre van de bromfietser Harold W. ontstond er een aanrijding tussen hem en de autobestuurder Leendert A. Ten gevolge van die aanrijding belandde de bromfietser met zijn duo rijder Hillery, Westerloo op de rijhelft van de tegenligger in dit geval de automobilist Winston V. Het gevolg was dat de bromfietser en duo rijder voor de tweede keer werden aangereden. Mevrouw Hillery, Westerloo raakte daarbij zodanig gewond dat zij ter plaatse het leven liet.

[quads id=1]

Een ingeschakelde arts stelde officieel haar dood vast. Het ontzielde lichaam van mevrouw Westerloo is in opdracht van het Openbaar Ministerie, door de politie, in beslag genomen. De bromfietser is per ontboden ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

[quads id=1]

Na de aanrijding is Leendert A. door gereden maar het gelukte politieambtenaren van het bureau Flora om hem met de pro wagen klem te rijden. Daarbij bleek dat Leendert A. onder invloed van alcohol verkeerde. Hij werd overgebracht naar het politie bureau Latour alwaar hij ter ontnuchtering werd opgehouden.

[quads id=1]

verkeer Paramaribo

Leendert werd na zijn ontnuchtering, op donderdag 23 juli, voorgeleid bij een hulp officier van justitie die hem in verzekering stelde na overleg met het Openbaar Ministerie. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd door de politie. De autobestuurder Winston V. is in het bezit van een geldig rijbewijs en is na verhoor heen gezonden.

Bekijk hier een korte video:

Bron: politie Suriname
Foto binnengekomen via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland