Video – Besmettingen op Shri Ramschool – 45 nieuwe besmettingen erbij in Suriname –

0
Het houdt maar niet op!! Heel jammer dit: Het aantal besmettingen is weer flink toegenomen. Er zijn vandaag 45 besmettingen erbij gekomen! Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële corona teller. 416 mensen zijn nu ziek en 739  zijn gelukkig genezen. Bekijk het bericht voor alle officiële cijfers.

Video – Twee vriendinnetjes, leerlingen van de Shri Ramschool zijn  besmet met het coronavirus. – Bekijk de video en luister naar het gesprek met de directrice van de school.

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga liever niet naar (huis) feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

Besmettingen in Suriname

Bescherm jezelf

Lieve mensen. Be safe! Zorg goed voor jezelf. en hou rekening met de medemens. Ga aub niet met zijn allen naar buiten. Ga niet naar feestjes en bescherm jezelf en anderen: draag een mond en neusbedekking!! Blijf liever binnen!!! Zeker als je niet perse de deur uit hoeft.

Video

Twee leerlingen Shri Ramschool besmet met coronavirus Op de Shri Ramschool zijn 2 leerlingen besmet met het coronavirus, bevestigt directrice Rewtie Sietaram van deze muloschool. Vandaag is de school gesloten. De directrice geeft aan dat er morgen normaal school zal zijn, nadat de lokalen en gebouwen gereinigd zijn:

Bron: NII Suriname

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.