Onze vader André Wiegel is in Nederland overleden.

overleden Nederland
Onze papa is er niet meer

Een droevig bericht van overlijden: Dochter Joyce Wiegel maakt namens de overige nabestaanden bekend dat haar vader André Wiegel in Nederland is overleden.

[quads id=1]

De uitvaart zal volgende week plaatsvinden. Bekijk het bericht voor meer informatie en geef het door aan belanghebbenden. Wij van FamilieNieuws wensen alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

[quads id=1]

Veilig in Jezus’armen
Wij leven en sterven voor god onze heer.
Aan hem behoren wij toe.

Onze vader

André Wiegel

is in Nederland overleden.

overleden Nederland

Zijn dochter Joyce Wiegel maakt hierbij zijn overlijden bekend.

De uitvaart is woensdag 29 Juli 2020
Geeft u het door aan belanghebbenden.

[quads id=1]

overleden Nederland

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland