Het verhaal van Clarance van der Schaaf uit Nederland in Suriname – foto’s en video’s

Suriname Nederland
Veel mensen hebben het zwaar, maar de 1 heeft het net iets zwaarder dan de ander. Maar samen staan we sterk

Lees hier trieste verhaal van zanger Clarance van der Schaaf uit Nederland en zijn vrouw Francis Graves. Ze wonen in Suriname. Clarence was zonder het te weten al heel lang ernstig ziek. Hij slikt nu ontzettend veel medicijnen. En zingen lukt hem niet meer.

Hij zit al bijna 2 jaar in thuis quarantaine. Hij zit nu in een rolstoel. Heel erg wat hij allemaal heeft moeten meemaken. Hij voelt zich in de steek gelaten door Nederland. “Moet hij eerst dood in zijn kist liggen voordat hij serieus wordt genomen door het UWV en de Nederlandse -overheid?

Hebben jullie misschien was advies/hulp voor hem? Deel zijn verhaal met een ieder. Wellicht bereikt het de juiste instanties zodat er iets voor hen kan veranderen. Geef niet op Clarance

Lieve allemaal,

speciaal bericht voor het UWV en de NL-overheid: Iemand, iemand zoals ik, ik ben al gebroken, mij kunnen jullie toch niet meer breken. Maar wees wel rechtvaardig en erken de vele fouten. Stop deze menselijke vernedering. Geloof mij….. Het is nooit te laat om Goed te Doen.👍🏼

Iemand die zo ziek is o.a: SLE, moeten leven in een rolstoel, zenuwbeschadigingen in het hele lichaam, mislukte rugprothese operatie, hernia erbovenop, en ga nog maar even door (Zie foto), zou deze battle nooit moeten hoeven voeren. Note to myself and Francis and everyone who’s in the same situation. Doorzetten hoor… Niet opgeven! Get up, Stand up for your rights.

Ik ben ook gewoon mens, en geen nummer!! En er is ook een moment dat het gewoon genoeg is!! Stel je eens voor dat onderstaande jezelf overkomt….precies dat!! Neem een kleine sneak peak….van deze heftige kruistocht in ons leven. Misschien begrijpen jullie ons dan een beetje. 🙏

Een feit: It’s a f*cking hard long “ride”(in my wheelchair), to Freedom.✌️🏼

Mijn verhaal:

Zonder het zelf eerder te weten dus al jaren ernstig ziek, zonder WIA vanaf 22 december 2018, in rolstoel beland, slik de wereld aan medicijnen en denk eens aan die bijwerkingen. Om de recepten en juiste medicijnen te krijgen is al een werkweek/battle voor Francis. Alleen dat al, wat een gevecht..pffff. Inmiddels heb ik al mijn hobby’s al moeten opgeven. Zelfs het zingen😢….. Pcies dat¡¡!!

Geloof mij om dit vol te moeten houden heb je flink wat wilskracht voor nodig maar moet ik daar eerst dood voor in m’n kist liggen voordat ik serieus wordt genomen door het UWV en de NL-overheid? Als overheidsbedrijf is dit toch om je rot te schamen? Als miljardenbedrijf onterecht mijn bestaansrecht weghalen om mij daarna ernstig ziek zonder inkomen tegen jullie te laten vechten…wat voor schaamteloze tactiek is dit over mijn rug? Aan deze marteling moet snel een einde komen.

Geëmigreerd met behoudt van uitkering WIA en volledig transparantie met en naar UWV, naar Suriname. Omdat Nederland daar onderling een verdrag over heeft getekend met Suriname. Uitbehandeld in Nederland dus ja Suriname heeft gezondheidstechnisch meer voordelen dan Nederland. (o.a het weersklimaat).

UWV laat mij eerst in Suriname door hun aangewezen arts onderzoeken. Tuurlijk werk ik daar aan mee. Tot ieders verbazing gezond verklaard. Zonder inkomen gelukkig een Pro Deo advocaat gevonden. 1e x hogerberoep, bijzondere bijstand afgewezen (nog te weinig medische informatie). Vertel mij hoe in hemelsnaam is het mogelijk mij goed te keuren als al meerdere malen is aangegeven dat het slechter gaat dan toen ik werd afgekeurd. In 5 jaar tijd niks gehoord van ze. Aangezien ik toen ook al 2/3 jaar bezig was ze te overtuigen dat er wel degelijk iets met m’n lichaam en rug aan de hand was.

Pas na 2nd opinion van mijn kant door compleet team van 6 Surinaamse specialisten, die mij overigens toen en nu nog steeds super zorg verlenen, kwam alles aan het licht wat mij mankeerde. Ik was veel zieker dan dat ik dacht. Bloedwaardes niet goed, beschadigingen zenuwen in het hele lichaam, auto-immuunziekte, alle scans, etc…..Mijn lijf was helemaal niet in orde zoals eerder gesteld was door die aangestelde arts door UWV. Wat ik natuurlijk allang wist en had aangegeven maar zo ziek had ik niet verwacht. Op de foto is al het donker gedrukte bij second opinion door allemaal afzonderlijke onderzoeken gevonden. Hoe kan dit allemaal gemist zijn door het eerste onderzoek? Wat gebeurd er hier? Vul dat zelf maar in!!

Eerst was het het UWV en ex-werkgever die allemaal trucjes aan proberen waren om tijd te rekken, nu is het rechtbank Amsterdam waar voor de zoveelste keer op gewacht moet worden. Nu 2 x uitgesteld hogerberoep juist bij mij, iemand die er geen tijd en baat bij heeft om te wachten totdat mijn bestaanstecht/ #WIA wordt hersteld. Toen Francis en ik met mijn doodzieke lichaam alle onderzoeken heb moeten ondergaan heeft er totaal niemand rekening gehouden met mij en mijn gezondheidssituatie. Sterker nog er moest alleen maar rekening met jullie worden gehouden terwijl ik notabene voor de derde keer in het ziekenhuis was opgenomen, inmiddels permanent in een rolstoel ben beland mede omdat ik niet meer kan lopen door een blijkbaar verkeerd uitgevoerde rugprothese operatie (2011, Nederlandse artsen verklaarden mij uiteindelijk uitbehandeld en ik moest er maar mee leren leven) met daarbovenop nu nog eens een hernia, rugprothese operatie waarbij de toenmalig uitvoerende neurochirurg geen informatie wil verschaffen en van nog toeters of blazen weet… evenals zijn collega’s die plots nergens van weten. Wat denk je wat alleen dat al met een leven doet?

Bekijk de foto maar waartegen ik allemaal moet vechten. Gelukkig staat alles nu zwart op wit. De wereld aan (pijn) medicatie moet slikken. Hoe kun je beweren dat er niks veranderd is in mijn gezondheidssituatie, wat ik tevens allang had aangegeven. Nu is het wederom ellenlang wachten op de 3e datum. We zijn al bezig met jullie vanaf 22 December 2018 vanaf deze datum zonder inkomst, hoe onmenselijk is dat?!! Alles is in de tussentijd zwart op wit op papier bewezen, rapport en advies van mijn huisarts, rapporten van groep van 6 specialisten, rapport bedrijfsarts was al lang klaar.

Het wordt nu hoog tijd, dus #UWV en #Rechtbank Amsterdam loop niet met mijn leven en bestaansrecht te sollen!!! Het wordt tijd dat jullie eens flink spijkerhard op jullie vingers getikt worden met de hamer van het recht!! Net zoals dat bij de gewone burger gebeurd. Wat voor rechtsspraak is dat als elk excuus wordt gebruikt om geen recht te hoeven spreken? Of is hier sprake van een compleet netwerk van mensen met hooggeplaatste functies die elkaar de hand boven het hoofd houden? Zeg jij het maar!! UWV pak liever de mensen aan die de boel aan het frauderen zijn ipv mij het leven moeilijk maken. Maak je fout goed, want dat hebben jullie hier gedaan, fouten gemaakt. Neem jullie verantwoordelijkheid maar niet over mijn rug. Dus laat mij daar ook niet de dupe van zijn. Het is zo al zwaar genoeg!!

De rechtbanken doen nu echter wel meer zittingen en rechtszalen zijn coronaproof gemaakt….Dus ik hoop dat de zitting er spoedig aan zal komen zodat er eindelijk met recht gesproken zal worden.

Wij blijven keihard vechten voor herstel WIA, maar als je zo ziek bent kun je best wat hulp gebruiken. Bedankt iedereen die ons blijft supporten, echt top!!! Mijn medicijnen worden niet compleet vergoedt dus daar begint weer een nieuwe uitdaging. Bedankt voor de pakketten die zijn aangekomen, goed gevuld met Groente. Hopelijk is deze oneerlijke strijd snel achter “de rug”. Zodat we eindelijk in Rust en Vrede ons leven kunnen doorzetten. Dan kunnen wij ook weer anderen die in vervelende situaties zitten gaan helpen. Ik wil gewoon m’n bestaansrecht terug en ondanks alles, wij willen leven. Our Redemption’s light is coming on. Dat is voor ons Goed Doen voor de volle 💯 procent.

Wees alstublieft gehoorzaam aan de Covid19 regels.🌟✌️🏼🙏👍🏼

C.R.L van der Schaaf 
IBAN: NL29 INGB 0009 6581 76
Of https://www.paypal.me/Clarance

Ik kom nog mensen tegen die mij in deze strijd met scheldwoorden moeten benoemen, wacht maar totdat het jezelf overkomt!!

Blessnesness®ClaranceGoedDoen2020👍🏼🙏♿️✌️🏼💜💚💛❤🎶🎵🎤💯

Beluister hier⬇️ een kleine greep uit mijn muziek wat ons overeind houdt in deze moeilijke zware tijden:

Lees ook: Video – Het verhaal van Clarance van der Schaaf – Countrymusic in Suriname

#Telegraaf #UWVBuitenland #RTLNieuws #Zorgwaakhond #2eKamer #Kamervragen #NLRegering #HetParool #TrosRadar #BuitenlandseZaken #NOS #RaadvanBestuurUWV #Mensenrechten #WouterKoolmees #DeStentor #Radio538 #Sbs6 #Media #AlbertoStegeman #Trouw #Volkskrant #SteenwijkerCourant #HartvanNederland #AlgemeenDagblad #journalist

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

15 thoughts on “Het verhaal van Clarance van der Schaaf uit Nederland in Suriname – foto’s en video’s

  1. Het is nu 0.200 uur in de nacht wordt wakker ga op Facebook en lees jou verhaal :Lees goed wat ik jou te zeggen heb Clarance, Voordat je werd geboren heb ik jou gekend je bent ook als mijn knecht; Job maar vanaf nu zal er een
   einde komen aan dit lijden zegt God.Vanaf nu 9 Augustus 2020 neem Ik; Jou Schepper de Regie over maar beloof mij1 ding mijn Zoon die al zo lang gestreden met dit Onrecht die jou aangedaan heeft; Ik zal jou die Wonder geven via deze boodschapper dat wanneer je op een dag zal lopen en je zal mij dienen omdat ik mijn Zoon Jezus heb gegeven en voor al de ziekte heeft gedragen aan het kruis.Op Autoriteit van het Gezag van God zeg ik: Nu kom uit je rolstoel en alle beknellingen maak ik nu los alle verlammingen hef ik op en alles zal hersteld worden alles in dit lichaam die al jaren gekweld zijn spreek ik bevrijding toe in Jezus Naam.H.Geest doe uw werk nu op dit moment en laat de Wil van de Vader geschieden in Jezus Naam en ik spreen en Proclameer leven in Gezondheid in dit Lichaam en alles zal hersteld en Gezond worden in JEZUS Machtige Naam ontvang het Nu en je zal mij dienen en een getuige van mij zijn .Ik de Here is niet veranderd en aan jou Vrouw zeg ik dit: Mijn dochter; mijn kind ik heb jou worsteling gezien en de strijd maar je hebt niet opgegeven en er is Licht aan de horizon sta opZie opzij zegt de Here want ook jij behoort in mijn plan en jullie zullen de wereld vertellen en de medici wereld zal versteld worden dat ik dit gedaan heb.Maak je niet druk met financiële gedeelte: Ik zal voorzien in alles wat jullie nodig hebben zegt de Here want daarvoor is er H.Bloed betaald aan het Kruis mijn kinderen.Ik kom spoedig en vergeet niet te getuigen van Mijn Wonder dat jullie mee maken.Wees niet beangstig bezorgd en bevreesd want vanaf nu is al dit voorbij.Er breekt een nieuwe seizoen open.Ga en mijn Eer deel ik met niemand.zo zegt de Here, Amen.

   1. Zonder de hulp van jullie en de rest van vrienden en kennissen hadden we het niet tot nu kunnen redden. Love.

  2. Dank je wel, vriendin. Zonder de hulp van jullie en de rest van vrienden en kennissen hadden we het niet tot nu kunnen redden.

  3. Dank je wel lieve vriendin. Zonder jullie hulp hadden we het nooit zover kunnen redden. Love you. X

 1. Vreselijk wat er gebeurt..al dit onrecht wat er jullie aangedaan word niet te beschrijven.. kop op beide en hou jullie sterk ik hoop van harte op gerechtigheid en dat ze eens om de mens gaan bekommeren,weet er helaas erg veel van…sterkte beide

  1. We proberen ons staande te houden. Helaas is dit een harde wereld waarin men zich amper om je bekommerd. Bedankt voor je reactie.

 2. 😢Dit is allemaal heel hard. But don’t give up! It will all come together eventually. Because where there is a will, there is a way❤
  Blessi voor Francis en Clarance🙏

  1. Het is bikkelhard lieverd…we proberen ons staande te houden in deze bikkelharde wereld. Hopenlijk komt er snel een einde aan deze horrorfilm. Love you en een big brasa.

Comments are closed.