Tante treft nichtje dood aan in plas bloed – Tante en politie rekruut aangehouden – politie Suriname – video

1

Een 22-jarige Natin studente uit Paramaribo is of wrede wijze vermoord. Een politie rekruut en haar EIGEN tante zijn aangehouden!

Hierbij het officiële bericht van de politie omtrent de moord op een jonge vrouw in Paramaribo. Het betreft de 22-jarige Chenel. De politie zegt dat de (eventuele) politieagent die het filmpje heeft gemaakt en verspreid, ontslag kan verwachten!

Bekijk het officiële bericht voor de details omtrent de moord. Wij van FamilieNieuws wensen haar familieleden sterkte. Wilt u ook uw medeleven tonen? Dat kan

Politie Suriname

Politie Suriname schreef het volgende: Update: jonge vrouw om het leven gebracht. In het verlengde van de levensberovingszaak van Chenel van der Bok heeft de politie nog een persoon als verdachte aangemerkt en in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld.

Familie

Het betreft in deze een familielid van het slachtoffer de 51-jarige Marijke, F. Deze verdachte woont op hetzelfde adres waar het strafbaar feit gepleegd is. Marijke, F. is de persoon die het ontzielde lichaam van Chenel in de woning aan trof. De 34-jarige Orpheo, F. en de 28-jarige Dwight, P. zijn inmiddels ook in verzekering gesteld. Dwight, P. is een politie rekruut.

overleden Paramaribo

De politie heeft de foto van 1 van de verdachten vrijgegeven

Ontslag

Met betrekking tot een filmpje dat op de sociale media geplaatst is waarbij het ontzielde lichaam van het slachtoffer te zien is wil de politie duidelijk maken, dat zij op dat stuk ook bezig is met een onderzoek en dat als blijk dat een politieambtenaar daar verantwoordelijk voor is die ambtenaar een zware disciplinaire straf mag verwachten. De zwaarste disciplinaire straf bij de politie is oneervol ontslag.

Suriname Paramaribo

Een korte video:

Bron: Politie Suriname

Foto’s via Facebook
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

1 reactie

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.