Dwight en Orpheo aangehouden nadat jonge studente op wrede wijze om het leven is gebracht – politie Suriname

0
Belangrijk bericht: Lieve mensen, op social media circuleert er een video waarop de jonge dame zonder kleren badend in het bloed op de grond wordt aangetroffen door de politie.

Wij vragen u beleefd om de video NIET meer door te sturen en te verwijderen van uw telefoon. Plaatst u zich in de schoenen van de nabestaanden aub.

Bovenstaande man is vermoedelijk betrokken bij de wrede dood van een Chenel uit Paramaribo. Er zijn 2 mannen aangehouden. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Geef het bericht en de boodschap door aan een ieder! We wensen de nabestaanden veel sterkte toe.

Vrouw uit Paramaribo

Jonge vrouw om het leven gebracht. Het ontzielde lichaam van de 22-jarige Chenel van der Bok is in de middaguren van maandag 20 juli in haar woning aangetroffen in het politie ressort Munder te Paramaribo.

Een familielid

Het slachtoffer woonde alleen. Haar ontzielde lichaam is door een familielid ontdekt, die op hetzelfde erf woonachtig is.

Chenel van der Bok is om het leven gebracht. Haar ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie in beslag genomen.

2 aangehouden

In tussen zijn twee mannen aangehouden in verband met deze levensberoving. De verdachten zijn Dwight, P. en Orpheo, F. De afdeling Kapitale Delicten is belast met dit onderzoek. Nadere berichten volgen.

overleden Paramaribo

De politie heeft de foto van 1 van de verdachten vrijgegeven

Bron: politie Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.