Aantal besmettingen in Suriname met 52 gestegen naar 1131 – Video – persconferentie

Breaking nieuws! We zijn de historische 1100 grens gepasseerd! Het aantal besmettingen in Suriname groeit in een rap tempo. Dat is zojuist zichtbaar geworden op de officiële Covid-19 website.
[quads id=1]
 
Er zijn nu in totaal 1131 personen positief getest in Suriname. De active cases staan op 405 Het aantal mensen dat geneest groeit ook gelukkig. Er zijn nu 705 mensen genezen van het Covid-19 virus. Lieve mensen wees voorzichtig en hou je aan de maatregelen. Blijf gezond en zorg ervoor dat u omgeving ook gezond blijft.

[quads id=1]

Video – heeft u de persconferentie van vandaag gemist? Bekijk hem nu! Geef het door aan een ieder!

Besmettingen Suriname

besmettingen Suriname

[quads id=1]

Er zijn nu in totaal 1131 personen positief getest in Suriname. Er zijn nog 405  mensen ziek op dit moment, 5 mensen zijn ernstig ziek en zijn opgenomen op de ICU afdeling.  Er zijn weer extra mensen genezen, nu in totaal 705  en 21 personen zijn nu dus helaas overleden!!! Er zijn nog steeds 10 besmette personen niet te bereiken. Hoe het met hen en hun naasten gaat is dus niet bekend.

[quads id=1]

Video persconferentie

Bekijk hier de video van de zojuist gehouden persconferentie met de actuele informatie omtrent het coronavirus in ons land, Geef het door aan iedereen zodat ze ook op de hoogte zijn!

Kijk via Facebook:

[quads id=1]

Bron: Covid – 19 Suriname officiële website

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland