Video – Medewerkers EBS Suriname besmet

ebs Suriname
Er zijn 6 medewerkers van NV Energie Bedrijven Suriname tot nu toe positief getest op het coronavirus. Het bedrijf heeft intern de overige medewerkers op de hoogte gebracht. Ze hebben ook de namen van de besmette personen prijsgegeven maar nu blijkt dat iemand de namen naar buiten heeft gebracht en dat heeft problemen gegeven.

[quads id=1]

Steve Geerling van de Bond praat erover in de media. Luister naar de video daarvan. Heeft het bedrijf het goed aangepakt of moesten ze de namen geheim houden? De besmette personeelsleden zijn nu opgenomen voor behandeling. We wensen hen beterschap toe.

[quads id=1]

Energie bedrijven Suriname

ABC Online: Zes medewerkers van de NV Energie Bedrijven Suriname (EBS) zijn besmet met het Covid- 19 virus. De besmetting is in het weekend bekend gemaakt via een intern communicatie netwerk binnen het bedrijf.

[quads id=1]

Bondsvoorzitter Steve Geerlings zegt dat de bond ervoor gekozen heeft om de namen van de besmette werknemers bekend te maken zodat anderen die in contact met hen waren gekomen maatregelen konden treffen. Helaas hebben anderen de namen naar buiten gebracht

Video

Luister naar een gesprek met Steve Geerlings. Voorzitter van de bond bij EBS. Hij sprak met ABC online.

[quads id=1]

Zes medewerkers NV Energie Bedrijven Suriname ( EBS ) besmet met Covid- 19 – ABC Online Nieuws:

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland