Live video Covid-persconferentie omtrent de situatie in Suriname

besmettingen Suriname

Opgelet Suriname: Kijk nu samen met ons naar de live video over de huidige situatie omtrent het aantal corona besmettingen. Tevens gaat het team in op de afspraken die er zijn gemaakt omwille van de veiligheid in ons land.

Bekijk het bericht en de video voor meer informatie en geef het door aan een ieder zodat ze op de hoogte zijn.

[quads id=1]

Besmettingen Suriname

De nieuwe regering is druk bezig! Er wordt hard gewerkt aan een nieuwe structuur en richtlijnen voor de aanpak en het bestrijden van het coronavirus in Suriname.

[quads id=1]

NII Suriname schreef het volgende: VG werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19. Het Ministerie van Volksgezondheid deelt mee, dat er met man en macht gewerkt wordt aan een nieuwe structuur voor het COVID-19 managementteam in het kader van de aanpak van COVID-19. Het dashboard van de COVID-19 website wordt voorzien van adequate informatie en wordt dagelijks geüpdatet. Voorlopig wordt de samenleving via dit dashboard van nodige informatie voorzien.

[quads id=1]

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid houdt nu een persbriefing, waarbij de gemeenschap van allerhande informatie met betrekking tot de laatste ontwikkelingen van COVID-19 voorzien zal worden.

Hiervoor is het ministerie in overleg geweest met diverse deskundigen om te komen tot een adequate oplossing. De bewindvoerder benadrukt dat de aanpak van de COVID-19 pandemie hoog op zijn prioriteitenlijst staat.

[quads id=1]

De bewindsman stelt dat spoedig het nieuw aangestelde team bekendgemaakt zal worden. Ook de nieuwe richtlijnen zullen aan de samenleving voorgehouden worden. Het Ministerie van Volksgezondheid vraagt de gemeenschap om wat geduld te betrachten en de geldende COVID-19 voorzorgsmaatregelen in acht te blijven nemen.

Bekijk hier de video/ Geef het door aan iedereen zodat ze ook op de hoogte zijn!

Kijk via Facebook:

[quads id=1]

Bron: NII Suriname

VG werkt aan nieuwe structuur aanpak COVID-19

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland