Lichaam 22-jarige studente uit Paramaribo zonder kleren aangetroffen in plas bloed – video

student Paramaribo
Wederom een vreselijk drama te Munder in Paramaribo. Een jonge studente is, vermoedelijk vanwege een misdrijf, dood, zonder kleren aangetroffen in een plas bloed.

[quads id=1]

Het zal toch niet zo zijn dat het weer een liefdesdrama is? Zo kort na het vorige geval te Munder? Hebben we (mannen) dan niets ervan geleerd? Onthouden jullie 1 ding goed: Niemand heeft het recht om iemand anders zijn/haar leven te ontnemen!!

Video – Bekijk het bericht voor meer informatie en om een korte video te bekijken. Sterkte aan de nabestaanden

[quads id=1]

Munder Paramaribo

De Ware Tijd Suriname schreef het volgende: 22-JARIGE VROUW MOGELIJK OM HET LEVEN GEBRACHT. CB (22) is maandagmiddag zonder kleren en besmeurd met bloed in de woonkamer van haar woning aan de Njoengkondrestraat te Munder Paramaribo aangetroffen. Het lichaam vertoonde verschillende verwondingen. In het belang van het onderzoek is een man naar het politiebureau overgebracht voor verhoor.

Haar tante

[quads id=1]

Volgens de buren werd B zaterdag voor het laatst gezien. Dit kwam vreemd over bij een tante, die op hetzelfde adres woont. De vrouw besloot poolshoogte te nemen en trof haar nicht dood aan in de woning. Aan de hand van de feiten en omstandigheden ter plaatse wijst veel erop dat de Natin-studente door middel van misdrijf om het leven is gebracht.

Een man

[quads id=1]

Een arts stelde de dood ter plekke vast waarna het ontzielde lichaam in afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag is genomen voor obductie. Ondanks dat er een man voor verhoor is opgebracht, tast de politie nog in het duister over het motief en wie de daad kan hebben gepleegd. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek.

Bekijk hier een korte video:

[quads id=1]

Later meer in het officiële politierapport

Bron: De Ware Tijd Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Bekijk onze contactpagina en stuur ons een bericht of app-bericht. Wij publiceren het gratis.. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Paramaribo, Suriname en Nederland

One thought on “Lichaam 22-jarige studente uit Paramaribo zonder kleren aangetroffen in plas bloed – video

Comments are closed.